Eric García i Jana Fernández, padrins de la Barça Academy World Cup 2022

Eric García i Jana Fernández, padrins de la Barça Academy World Cup 2022

La presentació davant dels mitjans de comunicació es farà el dissabte 9 d'abril

Els jugadors dels primers equips del FC Barcelona Eric Garcia i Jana Fernández seran els padrins de la novena edició de la Barça Academy World Cup presented by Allianz que arrenca aquest proper dilluns 11 d'abril. Per primera vegada seran dos els padrins de la competició, ja que, a més, es tracta de la primera ocasió a la història en què dos jugadors sorgits de la Barça Escola Barcelona estan militant al mateix temps en els primers equips masculí i femení del Club.

Aquesta edició del 2022 del torneig que reuneix els equips de les Barça Academy de tot el món ajuntarà més de 1.150 nens i nenes de l'11 al 14 d'abril a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb participants procedents de 26 Barça Academy i Barça Academy Camps representant 15 països diferents que lluitaran pels títols de la competició a les categories Sub-8, Sub-10 Sub-12 i Sub-14.

Eric García i Jana Fernández seran presents a la fotografia prèvia a la presentació aquest proper dissabte 9 d'abril a les 9:45 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper al costat d'un grup de nens representant les Barça Academy de tot el món, en un acte obert únicament per als mitjans gràfics, abans de l'entrenament del primer equip masculí.

A més, Jana Fernández, que encara està recuperant-se de la seva lesió, estarà present a la roda de premsa que es farà el mateix dissabte a les 11:30 h a la Sala de Premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on explicarà els seus inicis a la Barça Escola Barcelona i la seva experiència com a esportista del torneig a l’edició del 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut