La Barça Academy World Cup presented by Allianz torna a la Ciutat Esportiva tres anys després

La Barça Academy World Cup presented by Allianz torna a la Ciutat Esportiva tres anys després

Prop de 1.150 nens i nenes de 6 a 14 anys tornaran a viatjar a les instal·lacions del FC Barcelona en la novena edició, que se celebrarà del 11 al 14 d’abril

El torneig internacional Barça Academy World Cup presented by Allianz celebra aquest 2022 la seva novena edició, retornant com la cita més important de l’any per al calendari de totes les Barça Academy del món després de dues temporades d’aturada forçosa per la pandèmia. La darrera ocasió en la qual les escoles de futbol que el FC Barcelona té repartides pel planeta es van trobar va ser el mes d’abril del 2019. 

Per a aquesta cita seran prop de 1.150 nens i nenes de 6 a 14 anys els que tornaran a viatjar a les instal·lacions del FC Barcelona. La novena edició, que se celebrarà del 11 al 14 d’abril, es disputarà únicament als camps de futbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

En total, seran 104 equips els que prendran part provinent de 15 països i que disputaran un total de 352 partits durant les quatre jornades de competició. Aquest 2022 els equips representaran un total de 26 Barça Academy i Barça Academy Camps de tot el món. 

Per aquesta novena edició hi haurà un total de 7 Barça Academy debutants; destacant la Barça Academy PRO Miami, la Barça Academy Orlando, la Barça Academy CDMX, la Barça Academy Budapest, la Barça Academy Jordània, la Barça Academy Yokohama, la Barça Academy Riyadh i els Barça Academy Camps de França. 

La Barça Academy World Cup presented by Allianz del retrobament arrencarà dilluns 11 d’abril a les 10.30 h a l’Estadi Johan Cruyff, amb la celebració de la cerimònia inaugural. Els primers partits arrencaran tot seguit, a les 12.00 h, quan s’iniciaran totes quatre categories, la sub-8, sub-10, sub-12 i sub-14. Les finals de la competició seran el dijous 14 d’abril a partir de les 10.30 h al Camp 7 de la Ciutat Esportiva, i a continuació es farà la cloenda i el lliurament de trofeus a l’Estadi Johan Cruyff (13.30 h). 

Un cop més, el seguiment de la competició es podrà fer mitjançant l’APP oficial del torneig, disponible en Android i IOS, amb les transmissions de més de 10 hores de diferents partits per Barça TV i Barça TV+ i per les xarxes socials de la Barça Academy, que també els emetran per tot el món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut