Aubameyang, Lenglet i Riqui Puig animen els culers a anar al Camp Nou aquest dimecres

Aubameyang, Lenglet i Riqui Puig animen els culers a anar al Camp Nou aquest dimecres

Per primer cop, aquest 30 de març el Barça Femení jugarà al coliseu barcelonista amb públic, amb motiu dels quarts de final de la Champions davant el Reial Madrid

Pierre-Emerick Aubameyang, Riqui Puig i Clément Lenglet no han volgut deixar passar l’oportunitat per animar els aficionats i aficionades blaugrana que vagin aquest dimecres 30 de març al Camp Nou, per animar el Barça Femení en la seva cita europea contra el Reial Madrid.

 

L’objectiu esportiu en aquest Clàssic femení és classificar-se per a les semifinals de la Champions, en què les blaugranes són les actuals campiones, però subjau un altre repte comú i unànime, el de fer un rècord d’assistència. I per això, les jugadores de Jonatan Giráldez necessiten que aquell dia les acompanyin tots els socis, sòcies, aficionats i aficionades.

El mosaic a la grada

En aquest dia, l’Estadi cobrirà a més les seves grades amb un mosaic històric que serà un altaveu per reivindicar l’empoderament de la dona. Així, aprofitant la transcendència d’aquest xoc i la repercussió global d’aquest primer Clàssic femení al Camp Nou, el Club ha apostat per combinar elements lligats a les seves arrels, com són la bandera de Catalunya i el seus colors, amb un missatge en anglès que pugui impactar a les audiències globals.

MOSAIC

A través d’aquest mosaic, al Lateral es llegirà el missatge de ‘More than Empowerment’, que es complementarà amb dos símbols de la dona en cada un dels gols, donant continuïtat a l’acció que el Club va plantejar el 8 de març passat, en convertir el centre dels seus camps en els símbols de Venus aprofitant les línies del terreny de joc. Tot, envoltat de les franges blaugrana, que en horitzontal faran la volta al camp, fins a arribar a la grada de Tribuna, que es cobrirà amb les quatre barres per donar forma a la senyera en vertical.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut