Tot el que has de saber del FC Barcelona - Reial Madrid de la Champions femenina al Camp Nou

Tot el que has de saber del FC Barcelona - Reial Madrid de la Champions femenina al Camp Nou

Consulta tota la informació al voltant del Clàssic de la Champions que es disputarà el proper dimecres 30 de març a les 18.45 hores

Falta ben poc per una fita històrica. El proper dimecres 30 de març, a les 18.45 hores, el futbol femení viurà una gran festa al Camp Nou. El Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, corresponent al partit de tornada dels quarts de final de la UWCL, es disputarà a l'Estadi, el qual es preveu que estigui a vessar. 


A continuació, repassem les diverses dades destacades i les accions de Club a tenir en compte abans d'aquest partidàs:

Amb avantatge de l'anada

En el primer partit de l'eliminatòria d'aquests quarts de final de la Champions femenina, les culers van vèncer a Valdebebas per 1-3, amb gols d'Alexia (2) i Claudia Pina. Malgrat començar perdent, les blaugrana van capgirar el marcador i arriben a la tornada al Camp Nou amb un bon avantatge.


En busca del rècord d'assistència

L’objectiu esportiu és classificar-se per a les semifinals de la competició, en què les blaugranes són les actuals campiones, però també es busca un altre repte comú i unànime, el de fer un rècord d’assistència.

 

L'afició ha respost de forma contundent, exhaurint ràpidament les primeres entrades que es van posar a la venda a dos mesos vista. Els socis disposaven de 24 hores d’exclusivitat i la possibilitat de poder aconseguir un màxim de 4 entrades gratuïtes per carnet, abonant únicament les despeses de gestió. Per a la resta d’aficionats, les entrades per al públic en general oscil·len entre els 9 i els 15 euros. Així mateix, el passat 17 de març, es va tornar a obrir la venta amb les darreres 6.000 entrades per gaudir del Clàssic, i els aficionats que ho desitgin encara tenen l’oportunitat d’aconseguir una de les últimes disponibles.

El mosaic, a la grada

Dimecres, a més, les grades del Camp Nou lluiran un mosaic amb què l’Estadi i l’afició podran mostrar també el seu suport a l’equip.

 

L’Estadi més gran d’Europa tindrà un mosaic que no només cobrirà les grades amb els colors blaugrana del Club i el groc i vermell de la senyera, sinó que les convertirà en un poderós altaveu per llançar al món un missatge reivindicatiu en favor de la igualtat, un manifest visual en favor de l’empoderament de la dona, que tindrà un important impacte global si, com s’espera, el Camp Nou registra una assistència de rècord. Una imatge poderosa per visibilitzar el dret de les dones a ocupar el lloc que els correspon en una societat igualitària.

Manifest a càrrec de l’actriu Sílvia Abril

L’animació dins de l’Estadi serà a càrrec de Bernat Gascón, l’speaker habitual del Femení a l’Estadi Johan Cruyff, que en aquesta ocasió estarà acompanyat de l’actriu Sílvia Abril, la qual l’ajudarà a donar la benvinguda al públic, a repassar l’alineació, a donar les indicacions perquè el mosaic llueixi i, a més, també llegirà un manifest a favor de la igualtat de gènere en un dia tan emblemàtic.

Abans del partit, com és habitual, la Fan Cam també farà de les seves i oferirà el seu minut de glòria a alguns els espectadors que podran fer el seu xou particular fent veure que mouen un hula-hop, fan tocs de cap amb una pilota o afinen els bongos.

Un dia per a la solidaritat

El dia 30 de març també deixarà espai a la solidaritat, ja que el Club ha fet una crida a tots els aficionats que assisteixin al partit perquè portin menjar infantil, el qual es recollirà a les instal·lacions de l’Estadi per ajudar els nens que s’han vist afectats pel conflicte armat a Ucraïna.

En col·laboració amb Creu Roja, el Barça habilitarà tres carpes de 14.00 a 19.00 hores, ubicades a l’Accés 15, l’Accés 9 i l’Accés 1, on es recolliran productes com llet infantil de fórmula adaptada en pols, cereals infantils en pols, purés per a nadons, snacks i galetes infantils, i sucs de fruites.

ucraina_camp_nou-01

50 anys després de la primera vegada

El 25 de desembre del 1970, les pioneres del futbol femení van jugar per primera vegada al Camp Nou. El gener del 2021, les blaugranes ja van disputar el derbi de Lliga davant l’Espanyol amb motiu del 50è aniversari del primer partit jugat a l’Estadi per la Selecció Ciutat de Barcelona, considerat com l’embrió del futbol femení del Barça. Tot i així, en aquella ocasió, a causa de les restriccions de la pandèmia, el partit va ser a porta tancada.

 

Ara el Club vol continuar celebrant els èxits del futbol femení obrint de nou les portes del Camp Nou amb l’objectiu de poder acollir el màxim nombre d’aficionats possible per donar suport a l’equip en una cita transcendental com els quarts de final de la Lliga de Campions. 

Diverses activitats prèvies

Abans del partidàs de dimecres, el Club ha preparat una sèrie d’activitats gratuïtes a les instal·lacions de l’Estadi els caps de setmana previs a aquesta cita europea. Així, el cap de setmana del 26-27 de març, en el recinte de l’Estadi, s’organitzaran activitats per a grans i petits, com per exemple tornejos en format 3x3 de bàsquet i futsal, mentre els més valents podran provar i aprendre noves habilitats en un skate park.

L’esport també es combinarà amb la música, ja que hi ha previstes competicions de rap freestyle, amb diferents grups femenins de la ciutat de Barcelona. Cal destacar que el diumenge comptarà amb una jutgessa d’excepció: NG, considerada com un dels grans prodigis del freestyle del panorama actual i que suma milers de visites en les seves ‘batalles’ a YouTube. Les jornades també estaran amenitzades amb música, gràcies a les sessions amb un DJ,  que punxarà cada dissabte i diumenge, de 15 a 19 hores.

Restriccions d'aparcament

Els assistents al partit no podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club, a excepció d’aquells que disposin per al seu vehicle d’un abonament al pàrquing de l’actual temporada. En aquesta ocasió, els abonats al pàrquing que accedeixin a la instal·lació no podran aparcar a la seva zona, i caldrà que segueixin les indicacions del personal del Club per estacionar el seu vehicle.

Una bandana per recordar un Clàssic històric

El Club ha volgut crear un article que serveixi de record  per a tots els aficionats que podran viure i gaudir d’aquest esdeveniment, tant en directe com a través de la pantalla. Es tracta d’una bandana exclusiva, i d’edició limitada, que els culers poden adquirir online a través de l’e-commerce del Club i a la Barça Store del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut