Els guanyadors dels Oscars del Barça

Els guanyadors dels Oscars del Barça

Els usuaris del web oficial del FC Barcelona van votar en la versió més blaugrana dels Oscars, que ja té els guanyadors definits en cadascuna de les cinc categories

Els Oscars del Barça ja tenen definits els guanyadors en les cinc categories establertes: millor actuació, millor túnel, millor vestuari, millor aturada i el final més emocionant.

Unes categories, amb quatre nominats en cadascuna d'elles, en què els usuaris del web oficial del FC Barcelona han pogut votar durant aquests dies els seus moments preferits. Cal recordar que tots els participants han entrat en el sorteig d’una samarreta signada pels quatre capitans i en els propers dies el Club es posarà en contacte amb el guanyador.

Així doncs, aquests han estat els guanyadors:

Final més emocionant: Sergi Roberto vs PSG

El final taquicàrdic de la gran remuntada de la història recent blaugrana i el seu protagonista, Sergi Roberto, han estat els vencedors de l'Oscar al final més emocionant. Quan ja no quedava temps per més, el de Reus va fer possible l'impossible estirant la cama i aconseguint el sisè gol davant el PSG en una nit que, passi el que passi, mai serà oblidada.

Aquest final ha superat al gol d'Iniesta davant el Chelsea (2009), el de Pedro al Mundial de Clubs davant l'Estudiantes (2009) i el gol de Piqué al Sevilla a la Copa del Rei del curs passat.

 

Millor actuació: la remuntada contra el PSG

I de nou aquell partit del 8 de març de 2017 al Camp Nou, el dia més èpic de la història del Barça, té premi.

El 2-6 al Bernabéu, el 5-0 al Clàssic del Camp Nou i la final de Champions del 2011 eren els altres finalistes a millor actuació.

 

Millor túnel: Messi vs Milner

Un dels túnels més recordats pels culers és el que li va propiciar Leo Messi a Milner. Va tenir lloc al minut 37 de la primera part del partit de tornada de l’eliminatòria contra el Manchester City (3-1), quan el crac argentí va deixar enrere al futbolista anglès amb un toc amb l’exterior de la bota esquerra.

Els altres túnels que optaven a l'Oscar a millor túnel eren un de Messi a Spahic contra el Sevilla l'any 2012, un de Xavi a Guardado en el 5-1 contra el València del curs 2012/13 i el de Luis Suárez a David Luiz en el triomf contra el PSG (1-3). 

 

Millor vestuari: Leo Messi

El crac argentí s'ha imposat a l'estil que més agrada als fans. Els altres tres jugadors eren Dani Alves, Memphis i Ansu Fati. L'exjugador blaugrana, un crac dins i fora dels terrenys de joc. 

Reportatge_2013_2014_Premis_Futbol_1r_equip_20140115104945_2014-01-13 balon oro 36

 

La millor aturada: Ter Stegen vs Lewandowski

12 de maig del 2015 a Munic. El Barça tenia un 3-0 de l'anada de les semifinals contra el Bayern de Munic, però en la tornada el partit no va ser gens fàcil. Ter Stegen va tenir feina i entre les diferents aturades va haver de fer la que va acabar sent la millor aturada d'aquella edició de la Champions, que el Barça va acabar guanyant a Berlín.

Les altres parades que optaven a l'Oscar a millor aturada eren la de Valdés contra Henry (2006) a la final de la Champions, Valdés contra Drogba el 2009 coincidint amb el dia de l'Iniestazo i una altra gran aturada de Ter Stegen a Dybala contra el Juventus a Torí el 2017.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut