Laporta: “Ens agraden els reptes grans i per això volem la Liga”

Laporta: “Ens agraden els reptes grans i per això volem la Liga”

El president del FC Barcelona ha repassat amb optimisme diferents temes com l'acord amb Spotify o les renovacions de Gavi i Araujo

Amb optimisme i claredat. Així ha repassat diferents temes d'actualitat el president del FC Barcelona Joan Laporta en unes entrevistes concedides al diari Mundo Deportivo i El Periódico. "Es pot lluitar per aquesta Lliga", ha expressat amb sinceritat Laporta. Un president que també ha mostrat la seva alegria amb l'acord signat amb Spotify i confiança amb les renovacions de Gavi i Araujo. Peces claus en un projecte que "pot ser de referència i donar moltes alegries al barcelonisme".

A continuació, repassem les declaracions més destacades de Joan Laporta.

La Lliga

"Es pot lluitar per aquesta Lliga, l'equip va millorant. Estem en un bon moment i afrontem aquest darrer tram amb l'esperança de poder competir per la Lliga. Cal guanyar tots els partits. És un repte molt gran, però ens agraden els reptes i tot el club està amb aquesta mentalitat."

Gavi i Araujo 

"Volem que es quedin i ells es volen quedar"

"Les renovacions van per bon camí. Sí, són jugadors que volem que continuïn, dins aquests nivells salarials que estem establint. Ens agradaria que continuessin molts anys"

L'acord amb Spotify

"És un dels millors acords del món d'esponsorització de la samarreta d'un club de futbol i dels naming rights de l'Estadi. Estem molt orgullosos del contracte. Spotify que ens ha demanat sota acord de confidencialitat que no fem públiques les xifres. És per evitar reaccions en la seva política d'empresa"

"Espero que els socis i sòcies compromissaris entenguin això. Ara, evidentment estaré a disposició dels socis pel que vulguin preguntar i els exposaré la situació que tenim"

"Està pendent de ratificació per assemblea, com és preceptiu pels estatuts del FC Barcelona i per la nostra forma jurídica de la qual estem molt orgullosos. Ha generat moltes sinergies. Moltes sinergies d'empreses del sector que també s'acosten al Barça per fer alguna esponsorització. Espero que els socis i sòcies ho vegin amb el mateix entusiasme"

El projecte futbolístic

"Està donant símptomes que pot ser un projecte de referència al món del futbol per la manera de jugar. Anem pel camí de tornar l'alegria al barcelonisme, el principal compromís que em vaig imposar en arribar. Crec que ho estem complint i ara falten els títols"

La figura de Xavi 

"Ho està fent molt bé. Ens ha permès reviure moments d'història i alegria. Fa jugar l'equip amb la nostra essència i sense renunciar a res"

La ressaca del 0-4 al Clàssic 

"Destacaria del 0-4 com guanyem. Partits a la història que el Barça guanyés amb el seu genuí estil estan el 0-5 de la temporada 73-74, el 2-6 del 2009, el 5-0 a casa també del 2011 i després el del diumenge passat. Va ser una exhibició de futbol"

"Guanyar així genera autoestima, orgull, i ho notaves en acabar el partit, en arribar a Barcelona. Imagina't quines dues setmanes sense futbol i gaudint d'aquell 0-4. Els culers estem orgullosos i hem tornat l'alegria al barcelonisme i això és fantàstic"

 

Formar un equip amb un estil propi

"La secretaria tècnica i la direcció esportiva estan treballant per millorar la nostra plantilla. Vull que s'entengui clar que nosaltres prioritzem l'equip per sobre de tot, un equip reforçat en cadascuna de les línies. El que volem reforçar és l'equip que tenim, que juga sobre la base d'un sistema genuí del Barça"

L'Espai Barça 

"Tot segueix el curs. A l'abril esperem tenir les llicències. El calendari diu que licitacions al juliol, adjudicacions al setembre… El que passa és que ara estem avaluant l'impacte de la guerra d'Ucraïna al projecte. No podem obviar i ser aliens a tot això perquè s'han encarit els materials, han pujat els tipus d'interessos, i s'hi està treballant perquè tot segueixi segons el previst. I si l'impacte de la guerra té incidència, l'haurem de reconduir"

Dembélé

"Dembélé és un noi fantàstic, encantador. Potser estem veient el millor Dembélé d'ençà que és al Barça, segur"

"Li vam fer una oferta de renovació que va expirar. Ara Xavi compta amb ell perquè és un jugador que marca diferències. Ara, renovació de Dembélé? L'opció que tenia ha expirat i ja estem marcant uns nivells salarials que caldrà encaixar"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut