Els Oscars del Barça: El final més emocionant

Els Oscars del Barça: El final més emocionant

I els quatre nominats són... Vota i guanya una samarreta signada pels quatre capitans!

Últim dia de votacions en els Oscars del Barça. I, aquest diumenge, és el torn de recordar grans gols 'in extremis' que sempre quedaran en la memòria culer. Participa i vota!

Així doncs, els nominats a 'El final més emocionant' són...

Iniesta contra el Chelsea

Any 2009. Stamford Bridge. Al Barça se li escapava la final de la Champions, però Andrés Iniesta, al minut 93 del partit de tornada contra el Chelsea, va enviar al Barça directe a Roma. Bogeria màxima. 

 

Pedro contra l'Estudiantes

Any 2009. El Barça jugava la final del Mundial de Clubs contra l'Estudiantes de La Plata. Era un partit que, en cas de triomf, serviria per completar un any màgic, amb sis títols de sis possibles. Però es va avançar Mauro Boselli (1-0)... No va ser fins al minut 89 quan Pedro va aconseguir forçar la pròrroga (1-1). En el temps extra, un gol amb el pit (o l'escut) de Leo Messi va convertir el Barça en campió. 

 

Sergi Roberto contra el PSG

Any 2017. I qui no recorda la major remuntada de la història de la Lliga de Campions, després que el Barça perdés 4-0 l'anada dels vuitens contra el PSG. Però, a la tornada, i amb un Camp Nou entregat, l'equip de Luis Enrique Martínez es va fer enorme... i un gol de Sergi Roberto ja sobre el xiulet final va poder materialitzar el famós 6-1. 

 

Piqué contra el Sevilla

Any 2021. Més recent és aquest gol 'in extremis'. És de la Copa del Rei de la temporada 2020/21, en les semifinals de la competició. L'equip local va guanyar 2-0 a l'anada, al Sánchez Pizjuán, però el Barça va poder classificar-se després del partit de tornada. Ho va fer, en part, gràcies a un gol de Piqué al minut 93, que va forçar la pròrroga (2-0). En el temps extra, Braithwaite va fer el gol definitiu que va permetre als culers disputar la final. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut