Entrades per al Frankfurt – FC Barcelona de l’Europa League disponibles per a Penyes

Entrades per al Frankfurt – FC Barcelona de l’Europa League disponibles per a Penyes

Les entrades per al desplaçament a Frankfurt tenen un preu de 28 € i es poden demanar fins al 25 de març.

Si ets penya oficial, ja pots fer la teva petició per acompanyar l’equip en el seu desplaçament a Frankfurt. El partit d’anada de l’Europa League es jugarà el proper 7 d’abril a l’estadi Deutsche Bank Park de l’equip alemany.

Les entrades contra el Eintracht Frankfurt tenen un preu de 28 € i es poden demanar mitjançant el portal de tràmits. Podreu sol·licitar tantes entrades com vulgueu, tot i que això no implica una assignació directa, ja que aquesta depèn de la demanda. Podeu demanar les vostres entrades fins al divendres 25 de març a les 23.59 h. Recordeu que les entrades per als desplaçaments són personals i intransferibles i en aquestes hi constarà el vostre nom i cognom, així com el DNI.

En cas que es demanin més entrades que les que el FC Barcelona té disponibles, es farà un sorteig entre tots els peticionaris. El Departament de Penyes assignarà a cadascuna de les entitats un número (corresponent a l’ordre d’arribada de la petició).

Podeu consultar les bases legals en aquest enllaç:

 

Viatja amb el Club

FC Barcelona Desplaçaments també us ofereix la possibilitat de viatjar des de Barcelona amb el Club de manera segura i amb una oferta molt atractiva.

Per al partit Frankfurt – FC Barcelona, el Club posa a disposició de socis i penyistes un viatge en avió que sortirà el mateix dia al matí i tornarà a Barcelona un cop hagi acabat el partit. Per a aquest desplaçament el preu del viatge és de 289 € per als socis i 358 € per als penyistes, quantitats a les quals caldrà sumar els 28 € del preu de l’entrada.

Trobareu el programa del viatge i l’accés a la seva compra a l’enllaç següent:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut