Manuel Guijarro, plata mundial amb el relleu 4x400 metres a Belgrad

Manuel Guijarro, plata mundial amb el relleu 4x400 metres a Belgrad

El blaugrana va fer una gran actuació, i va ser l’atleta destacat a la final del relleu diumenge dia 20 de març per la tarda

Manuel Guijarro, juntament amb els altres 4 integrants de l’equip de la selecció espanyola del relleu 4x400 metres (Bruno Hortelano, Iñaki Canal i Bernat Erta), va obtenir el passat diumenge dia 20 de març a Belgrad la plata mundial en la prova de relleus 4x400 metres en pista coberta. El blaugrana ja va fer una actuació molt destacada, marcant el millor temps del relleu a la semifinal. La sorpresa va ser a la final, on Manuel Guijarro corria la tercera posta del relleu, i a falta de 100 metres, va passar de la 4a posició a la 1a per l’interior de la pista, un fet molt estrany i insòlit, ja que normalment no hi ha espai per avançaments per l’interior, i els atletes s’han de desplaçar fins als carrers exteriors per a fer avançaments. Aquest fet va permetre al blaugrana entregar el testimoni en primera posició, i poder aconseguir una segona posició final.

Yulimar Rojas fa el primer tiplet Mundial de la història

Yulimar Rojas arribava a Belgrad per a convertir-se en la primera atleta a guanyar tres títols mundials de triple salt indoor. Però això no va ser suficient per a l’atleta veneçolana de salts. Amb l'últim salt de la competició del passat diumenge 20 de març, va aconseguir un sensacional rècord mundial absolut de 15,74 m.

Alguns dels seus intents anteriors en el Campionat Mundial d'Atletisme Indoor Belgrad 22 havien estat prop, però aquest va ser diferent. Va ser un salt legal quan va passar de la seva marca, aterrant en la sorra més lluny que mai abans, en pista coberta i en aire lliure.

Es va confirmar, un salt de 15,74 m per millorar el seu propi rècord mundial de 15,67 m que va aconseguir per a guanyar el títol olímpic a Tòquio. El seu anterior rècord indoor sostre havia estat els 15,43 m que va registrar a Madrid al febrer de 2020.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut