Una nova gran nit al Bernabéu

Una nova gran nit al Bernabéu

Amb el 0-4 d'aquest diumenge repassem altres grans partits del Barça a l'estadi blanc

Golejada i victòria en el Clàssic. Nit rodona al Santiago Bernabéu per al Barça després del clar triomf en el partit de Lliga d'aquest diumenge. Un doblet d'Aubameyang i les dianes d'Araujo i Ferran han donat tres punts importants als culers en un partit dominat de principi a fi per als homes de Xavi, que haurien pogut ampliar el resultat.


Aquest, però, no és la primera gran nit del Barça a domicili contra el Reial Madrid en tota la història i a continuació repassem altres golejades del Barça al camp del conjunt blanc.

El 0-5 del 1974

La primera gran golejada blaugrana com a visitants contra el Reial Madrid va tenir lloc el 17 de febrer del 1974. Sadurní, Rifé, Torres, Costas, De la Cruz, Juan Carlos, Rexach, Asensi, Cruyff, Sotil i Marcial van ser els 11 futbolistes que van saltar d'inici en un duel clarament tenyit de color blaugrana i en què les dianes d'Asensi (2), Cruyff, Juan Carlos i Sotil farien justícia en un matx en què el marcador hauria pogut ser més ampli.

Ronaldinho posa el Bernabéu dempeus

Partit que es va disputar el novembre del 2005 i que va suposar el primer Clàssic de Leo Messi i Sergio Ramos. Dos jugadors que dominarien el número de Clàssics en un futur. Els de Frank Rijkaard es presentaven al Bernabéu amb el títol de Lliga al sarró. Eto'o seria l'encarregat d'obrir la llauna als 15 minuts. Després vindria un doblet de Ronaldinho espectacular que acabaria amb l'estadi blanc al crac brasiler per les seves accions d'autèntica fantasia. 


L'històric 2-6

En la retina de tots els culers hi ha el 2-6 del Barça aconseguit la temporada 2008/09. Els blaugrana arribaven amb 4 punts d'avantatge al partit. Un Clàssic que passaria a la història tot i el gol inicial d'Higuain. A partir de llavors arribaria el vendaval de gols dels de Pep Guardiola. Les dianes d'Henry, Puyol i Messi capgirarien un resultat que, tot i el gol de Ramos (2-3) acabaria en una golejada per al record. Henry, Messi i Piqué tancarien la golejada.


El 0-2 a la Champions

Dos gols de Leo Messi posaven al Barça amb peu i mig a la final de la Champions del curs 2010/11. Un partit molt intens el de l'anada de les semifinals i que el crac argentí es va encarregar de resoldre amb un doblet a la segona meitat. 


Un altre 0-4... fa set anys

El mateix resultat que aquest diumenge va tenir 21 de novembre del 2015. En aquell duel els golejadors culers van ser Iniesta, Neymar i Suárez, amb un doblet. Dani Alves, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio són els futbolistes que van disputar aquell partit i que avui ho han fet en fases diferents del matx. 

Messi decideix in extremis

Clàssic que va acabar decidint Leo Messi amb una diana en el temps afegit quan tot semblava que s'acabaria en l'empat 2-2. El gol 500 del crac argentí va decantar la balança per als blaugrana, després del gol inicial de Casemiro i que les dianes de Messi i Rakitic situessin l'1-2. James empataria el matx a les acaballes. Però Messi volia celebrar el gol 500 com a blaugrana de manera especial. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut