Segueix la ratxa d'Aubameyang

Segueix la ratxa d'Aubameyang

El davanter gabonès ha tornat a veure porteria davant el Galatasaray i segueix en estat de gràcia, sumant ja set gols en els darrers set partits de blaugrana

Ningú dubte a hores d'ara que Aubameyang ha caigut de peu a Can Barça. El davanter gabonès, arribat a finals del mercat d'hivern al Camp Nou, ha tornat a marcar davant el Galatasaray i segueix en un impecable estat de forma, acumulant ja uns registres magnífics: set gols en deu partits amb la samarreta blaugrana.

"Un regal caigut del cel". Així definia Xavi l'arribada d'un Aubameyang que, amb els seus gols, està sent una peça clau en els esquemes del tècnic de Terrassa. A la tornada dels vuitens de final de l'Europa League, Auba no ha fallat a la seva cita am el gol i ha fet la diana que ha decidit l'eliminatòria segellant el bitllet als quarts de final europeus. Amb el gol a Turquia, Aubameyang prolonga la seva ratxa i segueix trencant récords i ja ha vist porteria en set ocasions en els deu partits que ha disputat com a jugador blaugrana.

No va trobar la xarxa en els primers tres partits, però va ser en el quart quan Aubameyang es va destapar com el gran golejador que és amb un hat-trick formidable a Mestalla. Era la seva primera titularitat en Lliga i només feia que advertir el que venia per endavant, doncs a partir d'allà el 'killer' gabonès ja no ha perdut la inspiració i ha celebrat set gols en els últims set partits: a més del València, en Lliga també ha marcat contra Athletic i Osasuna, mentre que Nàpols i Galatasaray han estat les seves víctimes europees, a domicili en ambdós casos.

Pel que fa a l'Europa League, amb la diana a Turquia Pierre-Emerick Aubameyang s'ha colat dins del top 10 de màxims golejadors de la competició, sumant 24 gols en 47 partits. Lluny queda Larsson, líder històric de la competició amb 40 gols. Demà, Aubameyang coneixerà el rival al que s'enfrontarà als quarts de final i contra qui espera seguir prolongant el seu idil·li de cara a porteria.

A més, aquest cap de setmana tindrà la oportunitat de disputar el seu primer Clàssic i afegir al Reial Madrid a la seva nòmina de víctimes com a jugador culer. És cert, però, que Aubameyang ja sap el que és celebrar gols contra els blancs: cinc dianes i una assistència en 459 minuts contra el Reial Madrid, repartit en sis partits.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut