Color blaugrana als èxits d’Espanya Rugbi

Color blaugrana als èxits d’Espanya Rugbi

3 jugadores formades a la secció van ser campiones d’Europa i 3 representants blaugranes es classifiquen pel Mundial masculí de França.

3 jugadores formades a la secció campiones d’Europa

Les jugadores formades a la secció de Rugbi, Alba Capell, la Martina Marquez i la Claudia Peña, es van proclamar campiones d’Europa, el passat 26 de febrer, amb la selecció espanyola després de guanyar la final a Rússia per un clar 27 a 0. Les lleones, d’aquesta manera, sumaven el novè títol continental i confirmaven el gran moment que viu el rugbi femení.

Alba Capell i Martina Marquez, jugadores de 18 anys, van arribar a la secció de Rugbi blaugrana a la categoria sub10.

Alba Capell va ser titular en el partit del passat 10 de febrer on España es va emportar la victòria per 47-15 contra Colombia, en el que Martina Marquez va sortir des de la banqueta.

En el cas de Claudia Peña amb només 17 anys és la jugadora més jove en debutar como titualr i en guanyar l’europeu. La jugadora barcelonina va jugar tot el partit davant Rúsia en la seva primera convocatòria amb el combinat nacional.

Les 3 jugadores blaugranes, coincideixen en que volen mes amb la selecció i desitgen anar convocades i poder disputar els torneigs de les Sèries Mundials que es disputaran a finals de gener del 2023 a Màlaga i Sevilla.

Espanya es classifica pel Mundial de França

La selecció espanyola masculina de Rugbi tornarà a estar en una Copa del Món 24 anys després de guanyar diumenge passat a Portugal per 33-23 a Madrid.

A la selecció hi havia 3 jugadors blaugranes, el capità Bautista Güemes, Facundo Dominguez i Michael Sequoia Hogg.

Tots 3 porten concentrats amb la selecció tot el camí de classificació al Mundial de França on encara els hi queda un partit davant Georgia el proper diumenge 20 de febrer on podrien ser campions d’Europa 2022.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut