Piqué:

Piqué: "L'afició està gaudint i nosaltres també"

El central barcelonista recalca: "Estic molt orgullós d'arribar als 600 partits, espero que duri un temps més"

El triomf contra Osasuna va ser un partit molt especial per a Gerard Piqué. El central blaugrana va assolir els 600 partits oficials amb el FC Barcelona, una fita històrica a la qual només han arribat quatre jugadors més: Messi, Xavi, Iniesta i Sergio. El '3' culer parla del rècord i de l'actualitat blaugrana, en unes declaracions en exclusiva per a Barça TV:


Els 600 partits

"Més que el fet d'arribar en aquest moment a 600 partits, és la trajectòria, haver-m'ho passat molt bé. Estic molt orgullós de vestir aquesta samarreta i espero que això duri un temps més".

El millor moment

"Són molts partits, entrenaments, viatges... moltes anècdotes. Seria injust quedar-me amb només un moment. M'agrada molt viure el moment, el dia a dia, i espero que encara quedin molts moments d'aquests que són inoblidables i molt especials".

La generació d'or

"He tingut la gran sort de viure una generació única de futbolistes, que ens hem ajuntat i hem aconseguit guanyar molts títols pel Club. Això ha fet que tinguem carreres molt llargues. No sé quants partits jugaré, però estar a dalt amb gent com Messi, Xavi, Iniesta, Busquets... demostra que ho hem fet bé tots com a equip i com a generació, i espero seguir sumant uns partits més".

L'equip actual

"Sóc molt optimista. Després dels mesos que hem passat i de l'última temporada, aixecar el vol i veure que estem en dinàmica positiva són les millors notícies possibles. La gent quan ve a l'estadi gaudeix i això és primordial, i nosaltres també al terreny de joc. Els resultats acabaran venint, que ja ho estan fent, i esperem seguir en aquesta línia fins a final de temporada".

2D8EA1C3-C8B3-4938-8C60-2FDDBBFB8AD4

Ferran Torres, Dani Alves, Memphis Depay i Sergiño Dest, també han valorat els 600 partits del central barcelonista:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut