Últimes entrades per al Clàssic femení de Champions!

Últimes entrades per al Clàssic femení de Champions!

Aquest dijous a les 11 hores es posen a la venta les darreres 6.000 entrades disponibles per al partit de tornada de quarts de la Champions femenina al Camp Nou

Aquest dijous, a partir de les 11 hores, s'han posat a la venta les darreres 6.000 entrades per gaudir del gran Clàssic entre el Barça Femení i el Reial Madrid. Un partit corresponent a la tornada dels quarts de final de la Champions femenina que es disputarà el 30 de març al Camp Nou. A més, es tracta d'una gran oportunitat de viure de primera mà de les actuals campions d'Europa i recents campiones de Lliga, que busquen repetir un altre curs el triple assolit la temporada passada.

El preu de les entrades serà a partir dels 9 euros i els socis tindran entrada gratuïta. No t'ho pensis més i vine al Camp Nou per animar el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez i seguir fent història en una nit que ha de ser històrica. 

Cal recordar que serà el segon cop que el primer equip femení jugui en aquest escenari des de la seva professionalització. El gener del 2021 les blaugranes ja van disputar el derbi de Lliga davant l’Espanyol amb motiu del 50 aniversari del primer partit jugat a l’Estadi per la Selecció Ciutat de Barcelona, considerat com l’embrió del futbol femení del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut