Nou Infopenyes quinzenal

Nou Infopenyes quinzenal

El Barça obre un nou canal de comunicació directe amb les seves Penyes

Per tal d’oferir la millor comunicació a les seves Penyes, el FC Barcelona impulsa un nou Infopenyes de periodicitat quinzenal, que té com a objectiu apropar el Club a les seves penyes oficials, i així relacionar-se amb aquestes de manera directa, propera i sense intermediaris. Aquest nou canal, amb imatge i continguts renovats, us oferirà informació actualitzada periòdicament per tal que estigueu al dia de tot el que passa al Barça i al moviment de penyes.

Quina informació hi podreu trobar?

Cada dues setmanes, rebreu un butlletí amb el resum dels temes destacats que són del vostre interès, com ara informació sobre la compra d’entrades, avantatges i descomptes per ser penya oficial, temes d’actualitat del moviment de penyes i aquelles informacions del FC Barcelona que tenen especial rellevància per a la vida social del Club.

Actualització de dades

Per tal de rebre tota aquesta informació, és molt important que tingueu les vostres dades actualitzades. Ho podeu fer de manera ràpida i senzilla entrant al portal de tràmits online:

A més, us recordem que us podeu adreçar directament al Departament de Penyes per resoldre tots els vostres dubtes. Trobareu tota la informació de contacte a l'enllaç següent:

No et perdis res del que passa al Club!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut