Barça CBS – Alcobendas: Triomf en una cita històrica al Palau Blaugrana (62-56)

Barça CBS – Alcobendas: Triomf en una cita històrica al Palau Blaugrana (62-56)

Les blaugranes aconsegueixen una imponent victòria en una data que tindrà un record molt especial per als aficionats i jugadores culers

Emmarcat dins de les accions del dia de la dona del pròxim 8 de març, les noies d’Isaac Fernández han viscut una jornada històrica per la secció, ja que han pogut gaudir en primera persona de la màgia del Palau Blaugrana en el triomf davant l'Alcobendas. A més, ho han pogut fer davant l’afició culer; perquè tal com succeeix en els partits del primer equip masculí, les jugadores del Barça han comptat amb el suport dels grups d’animació del Palau. L’esdeveniment ha gaudit també de diversos actes institucionals amb motiu del dia de la dona.  

 

La resposta de les jugadores culers davant aquest ambient tan enlluernador ha estat excel·lent. I és que des del primer minut de partit, les d’Isaac Fernández han aprofitat l’embranzida propiciada per una afició culer, que no ha parat d’animar en cap moment, per plasmar la seva superioritat i sentenciar un partit que ha finalitzat amb una diferència de sis punts (62-56). Amb aquest triomf, el Barça CBS ha fet un pas ferm per acostar-se a la conquista del títol de Lliga.

Valentia impulsada des de la línia de tres

Sense cap mena de complex, l’inici sobre el parquet del Palau Blaugrana del Barça de Bàsquet Femení ha estat dominador. Les jugadores d’Isaac Fernández han obert escletxa en el marcador gràcies a un encert magistral des del triple que ha generat un primer parcial favorable a les blaugranes (19-13).

A partir d’aquest moment, enaltides per l’elegància i efectivitat de Marta Canella, res ha aturat a les blaugranes que han esborrat ofensivament a un Alcobendas erràtic amb moltes dificultats per anotar. Així doncs, amb aquesta manifesta superioritat, les culers han pogut marxar al descans amb una distància de 10 punts en l’electrònic (35-25).

La festa no s’atura en la segona meitat

A la represa, el Barça sortit decidit a propiciar un verdader espectacle al Palau. Dit i fet, les culers han mostrat un repertori de triples, penetracions i cistelles des de la mitja distància que ha impossibilitat una reacció d’un Alcobendas que ho ha intentat fins al final.

Així, malgrat el sacrifici de les madrilenyes, la qualitat blaugrana s’ha imposat en tot moment. Un impressionant triple de Marta Canella en els 30 darrers segons de partit ha estat el colofó perfecte a un partit que quedarà guardat per sempre en la retina de les jugadores culers.

Fitxa Tècnica:

Barça, 62

Alcobendas, 56

Barça: Canella Rodríguez (15), Rakovic (11), Llobet (10), Wolf (5), Quirante (-) – cinc inicial – Navarro (-), Rueda (4), Bermejo (3), Anducas (3), Guerrero (7), Calvelo (4).

Alcobendas: Rodríguez (8), Howard (17), Togores (9), Seilund (2), De Sousa (6) – cinc inicial – Moix (-), Preetzmann (5), Francisco Abos (0), Gutiérrez (9), Sierra Calero (-), Mata Boix (-).

Parcials: 19-13 / 16 – 12 / 14 – 11 / 13 – 18.

Àrbitres: Alejandro Calvo Aceña, Javier Borrego Rodríguez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut