Jordi Alba i Carevic, novetats a la convocatòria

Jordi Alba i Carevic, novetats a la convocatòria

El defensa de l’Hospitalet torna després de complir el partit de sanció mentre que el porter montenegrí s’estrena aquesta temporada

El Barça de Xavi Hernández visita l’estadi Martínez Valero d’Elx buscant la quarta victòria consecutiva. Per aquest partit corresponent a la jornada 27 de Lliga, Xavi ha decidit convocar els següents 23 futbolistes amb les novetats de Jordi Alba, que ha complit el partit de sanció, i del porter montenegrí del Barça B Lazar Carevic, que s’estrena en una llista amb el primer equip aquesta temporada: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Adama, Neto, Nico, Lenglet, Pedri, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Aubameyang, Carevic i Gavi.

Són baixa per lesió Ansu Fati, S. Roberto i Umtiti, mentre que Braithwaite ho és per decisió tècnica.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte a la tarda l’equip de Xavi Hernández ha fet última sessió d’entrenament per acabar de preparar el partit contra els de Francisco. Després de l’entrenament l’equip ha viatjat fins a Elx on farà nit abans del partit aquest diumenge a les 16.15 hores.

 

Al Martínez Valero, el conjunt blaugrana intentarà confirmar les sensacions de les últimes setmanes i afiançar el bon moment aconseguint la quarta victòria consecutiva.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut