Aitor Egurrola: “Ha estat un honor pertànyer, durant més de 20 anys, al club que porto al cor”

Aitor Egurrola: “Ha estat un honor pertànyer, durant més de 20 anys, al club que porto al cor”

El capità blaugrana s'ha mostrat molt agraït i assegura que "el caliu dels companys és el que més trobaré a faltar"

Roda de premsa emotiva d’una llegenda blaugrana. Aitor Egurrola ha comparegut en roda de premsa aquest dijous a l’Auditori 1899 després de saber-se que el contracte del capità finalitzarà el proper 30 de juny del 2022, posant fi a 27 anys al Club. “Només tinc paraules d’agraïment al Club i a totes les persones que m’han acompanyat en aquest llarg camí”, ha expressat Aitor Egurrola.

Un acte en el qual ha assistit el president del FC Barcelona, Joan Laporta, el directiu responsable de l’hoquei patins, Xavier Barbany, l’entrenador del primer equip de futbol Xavi Hernández, el mànager del Barça de bàsquet, Juan Carlos Navarro, els capitans del Barça d’handbol Pérez de Vargas, Ludovic Fàbregas, Dika Mem i Aitor Ariño, l’entrenador Carlos Ortega, el capità del Barça de futbol sala Sergio Lozano i tots els membres de l’equip d’hoquei patins culer, així com tots els membres de l’staff. 


El capità blaugrana també s’ha mostrat orgullós del seu trajecte: “Ha estat un honor pertànyer al club que porto al cor”. Egurrola també ha volgut destacar la importància dels companys d’equip: “Els companys han estat claus per fer-me sentir amb ganes d’anar sumant temporades i tenir il·lusió que comencés un nou curs al tancar-ne un”. “Trobar a faltar el caliu del vestidor i, de ben segur, algun dia tindré ganes d’agafar el cotxe i venir a entrenar al Palau”, ha afegit un emocionat Egurrola.

"Els companys han estat claus per sentir-me amb ganes d'anar sumant temporades"

AITOR EGURROLA


Aitor Egurrola ho té clar: “Aquests últims anys són els que m’ho estic passant millor. Si m’haig de quedar amb un títol potser destacaria la Copa d’Europa de Porto, que ha estat la darrera, i també la que vam guanyar al Palau”. El capità blaugrana suma 77 títols com a culer i encara en té tres per davant fins al final d'aquesta temporada. I els lluitarà "amb moltes ganes i il·lusió".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut