Els jugadors de les Barça Academy PRO Nova York i Miami coneixen Dest i Braithwaite

Els jugadors de les Barça Academy PRO Nova York i Miami coneixen Dest i Braithwaite

Més d'un centenar d'esportistes de la Barça Academy PRO de Nova York i Miami han gaudit durant tota una setmana d'un clínic a les instal·lacions del Barça

Més d'un centenar d'esportistes de la Barça Academy PRO que el FC Barcelona té als Estats Units, ubicades a Nova York i Miami, han gaudit durant tota una setmana d'un Barça Academy Clinic a les instal·lacions del Club. Entre diferents activitats esportives, també han tingut l'ocasió de conèixer personalment jugadors del primer equip de futbol, ​​com el seu compatriota Sergiño Dest i el danès Martin Braithwaite, que va anar a la Ciutat Esportiva com a pare del Satya i del Romeo, que militen a la Barça Escola Barcelona i van disputar amistosos contra els equips nord-americans.

 

Durant la setmana d’immersió 100% Barça, els joves nord-americans, amb edats compreses entre els 8 i els 16 anys, han pogut fer diferents sessions d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, fer la visita del Camp Nou Experience o patinar a la Pista de Gel, a més a més de tenir un sopar a la Sala Roma de l'Estadi. Entre altres coses, les jugadores desplaçades fins a Barcelona també van poder veure uns minuts d'un entrenament de l'equip femení.

L'últim regal va arribar el dia del seu comiat de manera inesperada, ja que el primer equip es va concentrar a l'hotel on estaven allotjats abans del partit contra l'Athletic Club i més d'un va poder tornar a casa amb alguna fotografia o autògraf de record.

Les Barça Academy PRO són ​​acadèmies de futbol en propietat del FC Barcelona que estan ubicades a localitzacions estratègiques per al Club, com és el cas dels Estats Units (Nova York i Miami) o a la Xina (Haikou). El FC Barcelona compta amb un total de 35 projectes Barça Academy arreu del món, i els EUA és el país amb més seus, amb un total d'11, seguit del Japó, amb cinc, i de l'Índia, amb quatre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut