Barça-MoraBanc Andorra: Nit rodona al Palau (107-88)
Ofert per

Els de Saras capgiren el resultat abans del descans i exhibeixen un gran joc a la segona meitat

Vespre rodó al Palau Blaugrana. Els de Saras, que han ofert la Copa als aficionats amb una sèrie d'actes, han aconseguit una clara victòria contra el MoraBanc Andorra (107-88). Després d'una primera meitat igualada els blaugrana han sabut trencar el matx a la segona. Kuric i Laprovittola, amb 17 punts, han estat els màxims anotadors culers.

Des del triple

L'inici del matx ha estat marcat per l'intercanvi de cistelles dels dos conjunts, especialment des del triple. Des d'on el MoraBanc Andorra ha aconseguit el primer avantatge del matx (8-15, min 4). Mica en mica el Barça ha anat ajustant la defensa i amb un triple de Mirotic i un 3+1 de Laprovittola -autor de 10 punts el primer quart- els culers s'han situat per davant (25-24, min 8).

En el segon quart els visitants han tornat a obtenir una petita diferència, fins que Kuric ha mostrat el seu gran encert i el Barça ha aconseguit capgirar el marcador. Una diferència que ha resultat a favor dels de Saras al descans (52-49).

Acceleren cap al triomf

Un parcial de 12-2 a favor dels blaugrana a l'inici de la segona meitat (63-52, min 24). Un resultat que aniria creixent de forma progressiva davant un Barça molt efectiu des del tir lliure. El resultat al final dels 30 minuts de joc era de 80-64.

En els darrers minuts els de Saras han acabat superant la barrera dels 20 punts de diferència en un nou triomf a la Lliga Endesa (107-88).