La PB Alcoiana celebra el seu 35è aniversari

La PB Alcoiana celebra el seu 35è aniversari

El dissabte 26 de febrer va ser el dia triat per a que la Penya Barcelonista Alcoiana celebrés el seu aniversari. Concretament, la penya alacantina, va celebrar els seus 35 anys de vida, tot i que un any després, ja que l’any passat, i per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19, no va poder gaudir de la tradicional trobada entre els seus penyistes per a festejar la tan esperada cita.

Representació del Club aprofitant el partit del Barça B 

Aprofitant que el Barça B jugava el seu partit contra l’equip de la localitat,  a la festa d’aniversari de la PB Alcoiana van assistir com a representació del FC Barcelona, Jordi Casals, president del Barça B, Víctor García, membre de la Comissió Esportiva del Barça B i Ferran Beltran, membre de la Comissió Social del FC Barcelona. Els representants del Club van ser rebuts pel president de la penya, Juan Ramón Juan, a qui va acompanyar el president de la Federació de Penyes d’Alacant, Paco Baile.

Més de 80 penyistes van poder gaudir d’un fantàstic dinar d’aniversari al que també van assistir l’alcalde d’Alcoi i el president del Club Deportivo Alcoiano, aprofitant així aquesta trobada de caire blaugrana per fiançar les relacions entre les dues entitats esportives que jugaven aquella mateixa tarda.

El dinar, com no podia ser d’una altra manera, va finalitzar amb la tradicional tallada de pastís i amb l’intercanvi d’obsequis entre les autoritats assistents, les que van tornar a remarcar la importància de tenir entitats com la Penya Barcelonista Alcoiana que porten transmetent els valors i l’estima al FC Barcelona des de fa tants anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut