El gran inici golejador d'Aubameyang

El gran inici golejador d'Aubameyang

El davanter gabonès suma cinc gols en sis partits oficials des de la seva arribada al Barça, els millors registres d'un debutant culer als darrers anys

Un nom no para de sonar a l'entorn barcelonista. Pierre-Emerick Aubameyang, arribat al FC Barcelona a l'inici del mes de febrer, ha caigut de peu al Camp Nou i no para de celebrar gols, igualant i trencant registres amb anys de vigència.

 

S'estrenava el davanter gabonès a Mestalla en la seva primera titularitat i ho feia per la porta gran, anotant un hat-trick que només resultava ser l'inici d'una setmana fantàstica: el passat dijous, Nàpols era testimoni de la seva primera diana a Europa de blaugrana, mentre que davant l'Athletic Club va obrir la llauna per prolongar una ratxa extraordinària.

Pel que fa als números, des que va debutar amb el FC Barcelona Aubameyang ha anotat cinc gols en sis partits, tot i que en només quatre ha estat titular. Tenint en compte que ha disputat un total de 385 minuts, Aubameyang presenta números d'autèntic killer: veu porteria cada 77 minuts.

Ningú des de la temporada 2013/14 havia tingut un debut com a blaugrana més efectiu, doncs cap altra incorporació havia marcat una xifra de gols igual o superior a la del gabonès en els sis primers partits amb el Barça en el període indicat.

Posant la lupa a la Lliga, Auba surt a diana per partit: 4 jornades, 4 gols. Aquest bon récord el comparteix amb Cesc Fàbregas i Ibrahimovic, mentre que Eto'o va anotar tres gols en els seus primers quatre partits de Lliga amb la samarreta blaugrana. A més, Aubameyang s'ha convertit en el quart jugador blaugrana del segle XXI que consegueix veure porteria en les seves dues primeres titularitats lligueres: ho van aconseguir Giuly (2004), Ibrahimovic (2009) i Fàbregas (2011).

El proper diumenge, Aubameyang buscarà sumar l'Elx a la seva llista de víctimes i seguir trencant récords i fent tombarelles, imatge que ja s'està convertint en habitual. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut