Sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva

Sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva

L'elenc de Xavi Hernández s'ha exercitat aquest 25 de febrer al migdia després d'arribar a Barcelona amb el somriure del triomf a Nàpols

Entrenament de recuperació. Després d'arribar a Barcelona procedents de Nàpols, els culers s'han calçat les botes per saltar a la gespa del camp 2 de la Ciutat Esportiva. 


Ha estat una sessió de recuperació després de l'excel·lent victòria a l'Estadi Diego Armando Maradona (2-4). Una nova golejada en aquest mes de febrer que va permetre avançar a la següent ronda de l'Europa League. Ara espera el Galatasaray als vuitens.

Una vegada conegut el rival en el torneig europeu, els barcelonistes ja han canviat el xip. Perquè apareix en l'horitzó proper el partit de Lliga davant l'Athletic Club. L'elenc basc arriba al Camp Nou amb un bon estat de forma aquest diumenge 27 de febrer (21 hores) i els blaugranes ja han començat a preparar el duel. 

Per continuar perfilant els detalls contra els lleons, el Barça es tornarà a entrenar el dissabte 26 de febrer. Un dia que també comptarà amb la compareixença del tècnic egarenc en la prèvia d'aquest compromís lliguer. L'activitat no s'atura. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut