Dinamo de Bucarest - Barça: Victòria de mèrit (30-35)

Els culers han sumat un triomf important a la pista d'un comabtiu elenc dirigit per Xavi Pascual

Victòria de mèrit. El Barça s'ha endut el triomf de la pista del Dinamo de Bucarest (30-35) per continuar en la segona posició de l'EHF Champions League. Contra l'elenc de Xavi Pascual, Dika Mem (9) i Langaro (7) han sobresortit en la faceta anotadora.

Un Barça dominador des del principi. Tot i el discurs autoritari dels de Carlos Ortega, el conjunt de Romania no ha deixat escapar els culers. Un elenc liderat pels gols de Langaro. El lateral esquerre brasiler s'ha erigit en el guia anotador d'ençà que s'ha apuntat el primer gol del partit. S'ha elevat fins a les cinc dianes en un primer període que ha comptat sempre amb avantatges barcelonistes, mínimes això sí.

Maciel contribueix a l'augment de les diferències...

La represa al parquet del Polyvalent Hall-Ioan Kunst Ghermanescu ha tingut un altre protagonista. Leo Maciel, amb les seves intervencions, ha catapultat una màxima diferència de set gols: 16-21. Un marcador clarament culer que ha comptat amb la defensa com un dels altres arguments dels de Carlos Ortega. Dika Mem també hi ha dit la seva en forma de gols letals i enèrgics davant un Dinamo que no ha donat el seu braç a tòrcer.

... però no evita un final patit

En conseqüència, els de Xavi Pascual han construït un final ajustat i equilibrat. Els culers només han arribat amb dos gols de renda (29-31) quan faltaven cinc minuts per a la conclusió. I en la pressió ha renascut el FC Barcelona per sentenciar el matx: 30-35. Una victòria que situen els de Carlos Ortega en la segona posició de l'EHF Champions League.

FITXA DEL PARTIT

Dinamo de Bucarest, 30
Barça, 35

Dinamo de Bucarest: Ghedbane (-), Sorhaindo (2), Mamdouh (9), Nantes (8), Dissinger (3), Ghionea (4) i Gaminade (-) -set inicial- Heidarirad (-), Bizau (2), Aleix Pascual (2), Gurbindo (2), Gavriloaia (-) i Militaru (-)
Barça: Pérez de Vargas (1), Fernández (2), Langaro (7), Petrus (-), Fabregas (2), Mem (9) i Aleix (2) -set inicial- Maciel (1), Ariño (-), Janc (5), Cindric (-), Ben Ali (2), Makuc (2), N'Guessan (1), Richardson (-) i Ali Zein (1)

Parcials: 3-6; 5-6; 7-10; 10-12; 12-14; 15-17 // 16-20; 19-22; 20-25; 23-28; 28-30; 30-35

Àrbitres: Ivan Pavicevic i Milos Raznatovic