Barça B - Linares Deportivo: Empat cruel (1-1)

Barça B - Linares Deportivo: Empat cruel (1-1)

Un penal en el temps de descompte castiga l'equip de Sergi Barjuan que ha gaudit de les millors ocasions del partit

S'escapa la victòria. El Barça B no ha pogut traslladar els bons moments de joc a l'electrònic i ha acabat empatant per un penal en contra als darrers sospirs. Contra el Linares, els blaugranes han estat superiors en tot moment i han tingut diverses oportunitats per ampliar un marcador que, si es comptabilitzés per punts, hauria d’haver estat sempre favorable als culers. Tanmateix, un penal assenyalat en el temps de descompte, ha donat ales a un conjunt rival que no ha desaprofitat l’ocasió per endur-se un empat del Johan Cruyff.

 

Superioritat sense recompensa

Inici dominador del Barça B. Els homes de Sergi Barjuan han imposat el seu ritme de joc des dels primers minuts i han aconseguit embotellar en la seva meitat de camp a un Linares que ha optat per un plantejament més reactiu. Així, les ocasions no han tardat a arribar per als blaugranes. La primera de totes, l’ha tinguda Matheus. El migcampista brasiler ha estat a punt de convertir un dels seus clàssics xuts enroscats des de fora de l’àrea, però aquest cop la pilota ha marxat fregant el pal dret.

A partir d’aquest moment, els homes més actius de l’àtac culer han estat Ez Abde i Ferran Jutglà. El futbolista nascut al Marroc, a través de les seves endiablades conduccions des del sector esquerre, i el català amb les seves constants desmarcades, han estat un verdader malson per la defensa andalusa; però malgrat les nombroses ocasions que han generat ambdós jugadors, l’encert no ha estat de cara d’un Barça B que ha marxat als vestidors deixant bones sensacions i amb el resultat a taules (0-0).

Els 11 metres condemnen als culers

Després del descans, la tendència del partit no ha canviat. Els blaugranes ho han continuat intentant amb la mateixa determinació de la primera part fins que han aconseguit el gol que ha obert la llauna. En una de les jugades més repetides del partit, Ez Abde ha guanyat amb facilitat la línia de fons del costat esquerre per col·locar una intel·ligent centrada rasa enrere que ha acabat amb una rematada de caçagols de Ferran Jutglà. Impossible d’aturar per al porter rival (1-0, min 71).

A partir del gol culer, el Linares ha pujat les línies per intentar amenaçar amb una intensa pressió la comoditat local. En el temps de descompte, arran d’una pilota llarga, els andalusos han trobat una bona situació a l’esquena de la defensa culer que ha acabat amb una falta de Ndiaye dins de l’àrea. L’àrbitre ha assenyalat el punt de penal i ha expulsat al lateral senegalès per doble groga. Hugo Díaz no s’ha posat nerviós des dels 11 metres i ha convertit la pena màxima que ha suposat l’empat final en el marcador (1-1, min 91).

La Fitxa

Barça B, 1

Linares, 1

Barça B: Carevic, Comas, Mika Mármol, Diounkou, Lucas de Vega (Aleix Garrido, min.88), Matheus, Ndiaye, Jandro, Z. Ghailan (I. Akhomach, min. 64), Abde (Rodado, min. 88), Jutglà (Blanco, min. 88).

Linares: Razak, Migue Marín (Gomes, min. 80), Fran Lara, Rodri, Echaniz (Sanchidrian, min. 67), Barbosa, Lolo Guerrero, Copete, Adán, Javi (Hugo Díaz, min. 67), Meléndez

Gols: 1 – 0, Jutglà (min. 70); 1 – 1, Hugo Díaz (min. 91).

Àrbitre: Sergio Usón Rosel. Ha expulsat per doble targeta groga al local Ndiaye i ha amonestat amb targeta groga als visitants Adan, Marin i Copete.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut