20 golejadors blaugrana diferents

20 golejadors blaugrana diferents

Contra l’Atlètic de Madrid, Dani Alves i Jordi Alba van ser els darrers en sumar-se en aquesta àmplia llista

Coralitat golejadora. Aquesta temporada, i tenint en compte totes les competicions, 20 futbolistes blaugranes ja han vist porteria almenys una vegada. Dani Alves i Jordi Alba, contra l’Atlètic de Madrid, han estat els darrers en sumar-se a la llista de realitzadors blaugrana.

DSC_5734

Una llista que queda repartida de la següent manera: Memphis (8), Ansu Fati (5), Luuk de Jong (4), Araujo (3), Piqué, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Braithwaite, Coutinho, Nico, Ferran Jutglà, Gavi (2), Jordi Alba, Sergio, Agüero, Dembélé, Alves, Ferran Torres, Pedri i Ez Abde (1). 

Un total de 44 gols en 31 partits, repartits entre 20 jugadors diferents. Amb aquests 20 golejadors en totes les competicions, el Barça és el club de la Lliga amb més golejadors diferents. El segueix el Reial Madrid (18) i el Betis (17). 

El domini en el registre de més golejadors diferents també es manté si ens fixem en les cinc grans lligues. L’Inter de Milà, també amb 20 golejadors diferents, comparteix la primera posició. Els segueixen el Chelsea, el Manchester City, el Rennes i l'Stuttgart (18). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut