Aubameyang: “Espero marcar molts gols per ajudar el Barça”

Aubameyang: “Espero marcar molts gols per ajudar el Barça”

"Auba" es troba en un somni del qual no vol despertar i que espera elevar amb "treball i compromís per retornar el Club a dalt"

Un matador per a la davantera del FC Barcelona. Pierre-Emerick Aubameyang, "Auba" com ha exterioritzat que prefereix que l'anomenin, s'ha presentat ambiciós en la roda de premsa que l'ha acreditat com nou jugador blaugrana. "Espero marcar molts gols per ajudar el Barça", ha dit alt i clar.  

 

"És un somni venir a un dels millors clubs del món. No vull despertar mai", ha confessat el nou soci del FC Barcelona. Perquè només arribar ha deixat empremta del seu compromís com a blaugrana.

_GPF8519

"És una forma d'estimar el Club i visibilitzar l'esforç i l'ajuda d'Aubameyang, que aterra en un moment complicat; és d'agrair", ha explicat el president del FC Barcelona, Joan Laporta. Content i reconeixent la feina i l'esforç realitzat per la secretaria tècnica barcelonista i per la família i representants del nou atacant culer.

Preparat mentalment

Després de conèixer els seus nous companys, el nou 25 barcelonista s'ha mostrat "feliç i amb ganes de fer tot el possible per retornar el Barça a dalt de tot. Hi ha bon ambient i qualitat per fer-ho". Tot i estar temps sense jugar un matx, Aubameyang ha declarat estar "preparat mentalment, perquè en el meu cap tinc les idees clares". "Ho donaré tot des de qualsevol posició del camp", ha afegit. Perquè el futbolista que juga per la selecció gabonesa vol ajudar en tots els racons de la gespa: "He parlat amb Xavi i vol que jugui de 9. Però si un dia em necessita a la banda, no tinc cap inconvenient de fer d'extrem", ha verbalitzat.

Conscient del joc practicat per l'elenc de Xavi, l'exjugador de l'Arsenal ha manifestat que "estic llest per adaptar-me a l'estil increïble culer. Estic preparat per fer-ho en un equip que té molta qualitat". "No veig el moment de començar", ha reconegut un futbolista que li cauen els gols de les butxaques. Treball, felicitat i dianes ha promès la nova incorporació culer: "no em vull posar una xifra concreta de gols, només espero marcar-ne molts", ha repetit un somrient Auba. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut