Aubameyang entrena amb el grup

Aubameyang entrena amb el grup

Els de Xavi s'han exercitat aquest dimecres per seguir preparant el duel d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid (16.15 hores)

El primer equip s'ha exercitat aquest dimecres al camp 2 de la Ciutat Esportiva per seguir preparant l'important duel d'aquest diumenge al Camp Nou, contra l'Atlètic de Madrid (16:15 hores).

Un partit clau per a les aspiracions de l'equip de seguir escalant posicions a la classificació. Un entrenament en el qual la darrera incorporació blaugrana, Pierre-Emerick Aubameyang, s'ha exercitat amb el grup.


El nou davanter culer, que serà presentat aquest dijous a partir de les 13.15 hores, ja coneix els seus nous companys d'equip i la Ciutat Esportiva, després de passar les tradicions proves mèdiques i físiques a les instal·lacions blaugrana.

Els homes de Xavi tenen com a principal objectiu treballar per assolir la primera victòria de l'any a l'Estadi. I és que, set partits a domicili després, el Barça tornarà a jugar al Camp Nou. Aquest dijous els blaugrana gaudiran d'un dia de descans. El proper entrenament tindrà lloc el divendres a partir de les 11.00 hores. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut