Barça-Bayern de Munic: Triomf molt treballat (71-66)
Ofert per

Barça-Bayern de Munic: Triomf molt treballat (71-66)

Els de Saras sumen un important triomf en un duel amb alternatives entre els dos conjunts i decidit en els darrers minuts

Triomf d'entrega i constància. El Barça s'ha imposat al Bayern de Munic (71-66) en un partit amb alternatives entre els dos conjunts i marcat per la baixa efectivitat dels dos conjunts a la primera meitat. A la represa els de Saras s'han mostrat més efectius, de la mà d'uns inspirat Kuric i d'un omnipresent Exum. El matx, però, s'ha decidit en els darrers instants donada la igualtat en tot moment. Kuric, amb 20 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana. 


Baixa anotació

El matx ha començat marcat per la baixa efectivitat dels dos conjunts i on les defenses s’han imposat. D’aquesta manera al final del primer període s’ha arribat amb un 9-9. En el segon període el marcador ha millorat, si bé el Bayern ha aconseguit un 0-6 de sortida (9-15). El Barça, però, ha sabut reaccionar tot i no trobar-se còmode en el partit davant la bona defensa del conjunt alemany. 

Un triple errat per part de Hayes-Davis ha deixat el 28-29 favorable al Bayern al descans. Els blaugrana s’han vist castigats pel rebot i les pilotes dividides en aquesta primera meitat. A la represa Exum i Jukubaitis han estat els dos blaugrana més destacats en un matx amb poc encert culer. Tot i així el Barça ha pogut tancar el període per davant en el marcador (45-41). 

Exum i Kuric decideixen

Amb el 47-41 els de Saras han encaixat un parcial de 0-9 (47-50, min 33) que ha tornat a situar Bayern per davant en el marcador. Però el Barça no s'ha rendit i amb la potència de Exum i l'efectivitat de Kuric, amb un 4/4 en triples, els culers han arribat als moments clau del matx per davant amb un triple d'Exum, un dels blaugrana més destacats a la segona meitat (69-63, min 39). Tot i el triple del Bayern de Munic amb la intenció d'endur-se el triomf els de Saras ja no han deixat escapar la 18a victòria d'aquest curs a l'Eurolliga (71-66). 

Fitxa del partit:

Barça, 71
Bayern de Munic, 66

Barça: Laprovittola (-), Calathes (8), Hayes Davis (-), Mirotic (13) i Sanli (2) –cinc inicial-, Davies (8), Exum (9), Martinez (-), Smits (6), Jokubaitis (5), Nnaji (-) i Kuric (20). 

Bayern de Munic: Weiler-Babb (9), George (-), Lucic (16), Rubit (2) i Radosevic (3) –cinc inicial, Thomas (9), Walden (5), Hunter (-), Jaramaz (15), Obst (3), Sisko (4) i Schilling (-).  

Parcials: 9-9 / 19-20 / 17-12 / 26-25

Àrbitres: Luigi Lamonica, Sreten Radovic i Mario Majkic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut