Barça – Sporting Huelva (prèvia): Any nou a casa

Barça – Sporting Huelva (prèvia): Any nou a casa

17h, Barça TV, Esport3 i streaming per BarçaTV+: Primer partit del 2022 al Johan Cruyff enmig d’un calendari, de nou, molt exigent

El Barça estrena el 2022 a casa aquest dimecres a la tarda davant l’Sporting de Huelva, en un duel corresponent a la 17a jornada de Lliga. Després d’encetar l’any amb un espectacular 0-7 a Tenerife, l’equip busca la 17a victòria en el campionat que lidera amb 8 punts més que la Real Sociedad, precisament el rival de diumenge a Zubieta. El calendari culer es torna a densificar, ja que a la setmana que ve tindrà lloc la Final a Quatre de la Supercopa d’Espanya.

Per a la nova cita, el cos tècnic blaugrana recupera Jenni Hermoso, Alexia Putellas i Ana Crnogorcevic, ja negatives en Covid-19, a més d’Andrea Pereira. Així, les baixes seran María León, Mariona Caldentey, Aitana Bonmati, Bruna Vilamala i Andrea Falcón.

L’Sporting Huelva, per la seva banda, arriba en una situació de necessitat, però ve d’agafar aire gràcies al meritori 2-0 contra el València del passat cap de setmana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut