Barça-BAXI Manresa: S’escapa el triomf a la pròrroga (95-96)
Ofert per

Els de Saras no poden superar el conjunt del Bages en un partit molt igualat fins als darrers segons

Derrota del Barça a la pròrroga en un partit molt igualat i emocionant fins al darrer segon. Els de Saras no han pogut superar el BAXI Manresa (95-96) en un duel que s'ha decidit a la pròrroga i en el qual les diferències a favor dels dos conjunts respectivament han estat neutralitzades ràpidament en tot moment. Mirotic, amb 20 punts, ha estat el blaugrana més destacat.

El matx ha començat amb un Manresa molt encertat i han dominat el marcador en tot moment amb petites diferències. Un primer quart en el qual Nnaji ha debutat en Lliga, en el cinc inicial, i ha firmat bons números. En els darrers minuts del període el Manresa ha firmat un parcial de 0-7 que ha deixat els del Bages per davant al final dels 10 primers minuts (17-25).

Reacció blaugrana

Els de Saras han millorat l’encert en atac i la intensitat defensiva. Mica en mica el marcador s’ha ajustat fins que un triple de Mirotic ha situat el 32-31. El parcial culer era de 13-2. Els bons minuts del Barça s’ha prorrogat i la cistella de Higgins, que ha reaparegut després de la lesió, situava el 40-35. I els blaugrana encara tindrien temps per eixamplar la diferència fins als set punts al descans (44-37).

En el tercer període el matx s’ha mantingut igualat i els de Saras han pogut mantenir l’avantatge en els primers minuts. Nnaji ha destacat per la seva intimidació sota el cèrcol, amb cinc taps. Mica en mica el Manresa ha aconseguit ajustar el matx i novament s’ha igualat també el marcador (59-60).

Igualtat màxima

La igualtat del matx no s’ha pogut desfer en els darrers 10 minuts. El Manresa ha aconseguit una diferència de 10 punts (67-77, min 35) en aprofitar les pèrdues de pilota culers i mostrant-se encertat. Però l’encert de Mirotic, Hayes i Sanli han permès als de Saras tornar a igualat el matx. El Barça guanyava 86-84 quan restaven sis segons, però Francisco ha forçat la pròrroga.

El partit es decideix a la pròrroga

En el temps extra Manresa s’ha posat per davant aprofitant els tirs lliures, però el Barça ha pogut capgirar-ho amb bona defensa (94-93) amb 45 segons per davant. Al final els de Saras han tingut 18 segons per capgirar el 95-96, però sense fortuna. D'aquesta manera els blaugrana no poden començar l'any amb un triomf.