Comunicat mèdic d'Araujo, Dest, Gavi i Balde
Ofert per

El '4' blaugrana ha estat intervingut satisfactòriament de la fractura al segon i tercer metacarpià de la mà dreta

El jugador del primer equip Ronald Araujo ha estat intervingut satisfactòriament de la fractura al segon i tercer metacarpià de la mà dreta. L’operació ha anat a càrrec dels doctors Xavier Mir i Sergi Barrera sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

El central uruguaià va ser titular i va jugar 45 minuts davant el Linares (1-2), disputant la primera part completa, però va ser substituït al descans per Gerard Piqué. Aquest curs, el culer acumula 20 partits i dos gols.

Dest, Gavi i Balde s'incorporen als entrenaments

Per la seva part, els jugadors Dest, Gavi i Balde han donat negatiu per Covid-19 a la prova PCR i s'incorporen als entrenaments. El Club ha informat a les autoritats competents.