Ferrao: “Volem assegurar la primera plaça”

Ferrao: “Volem assegurar la primera plaça”

El pivot del Barça ja és màxim golejador de la lliga amb 14 gols i afronta el repte del partit a Valdepeñas amb la màxima ambició per deixar els deures fets abans de marxar a la Copa Amèrica (dimarts, 20:30h, en directe Gol i BarçaTV)

“El Valdepeñas és un dels equips més durs de la lliga i a casa encara són més forts perquè l’afició pressiona molt, serà molt complicat i haurem de ratllar la perfecció per endur-nos els tres punts i assegurar-nos la primera posició i ser caps de sèrie a la Copa”, avisa Ferrao.

Ara mateix la diferència a la classificació entre els dos equips és de sis punts i Valdepeñas té un partit menys. Amb un triomf, el Barça s’asseguraria la primera posició matemàticament a falta de l’últim partit de la primera volta el 12 de febrer al Palau contra Cartagena i del que pugui fer Valdepeñas en els dos partits que li quedarien per disputar a Còrdova i a Saragossa.

El Valdepeñas-Barça es disputarà aquest dimarts a les 20:30h i serà retransmès en directe a través de les càmeres de Gol i BarçaTV. Esquerdinha, Povill i Carlos Ortiz són baixa, i torna a entrar a la convocatòria el jugador del filial Albert Ortas, que ja va jugar contra Aspil.

Ferrao, màxim golejador de la lliga

Amb el gol que li va marcar a l’Aspil al Palau, Ferrao ja suma 14 dianes a la lliga i passa a encapçalar la llista de màxims golejadors de la lliga per davant del seu company d’equip Adolfo i de Drahovsky, que han marcat 13 gols.

“L’equip està jugant molt bé i està generant moltes ocasions de gol i això és el més important. Estem en la bona línia i seria molt important aprofitar la inèrcia guanyadora per aconseguir els tres punts a Valdepeñas i certificar la primera plaça abans de l’aturada per la disputa de l’Europeu i la Copa Amèrica”, diu Ferrao.

Després del partit a Valdepeñas, la competició de lliga s’atura fins al 12 de febrer i s’aturen els entrenaments del primer equip fins al pròxim 20 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut