Bitci Baskonia - Barça: Derrota en l'últim partit de l'any (94-75)
Ofert per

Els culers han caigut al Buesa Arena en el primer partit de la segona volta de l'Eurolliga

Dura derrota blaugrana en el darrer partit de l'any. Els culers han caigut davant Bitci Baskonia (94-75) en el que ha estat el primer partit de la segona volta a l'Eurolliga, on els culers són líders després d'una primera volta de rècord. Amb aquesta derrota, es trenca una ratxa de nou victòries consecutives a Europa.

Inici igualat

El primer quart ha estat un intercanvi de cops constant, amb bons triples inclosos d'un encertat Laprovittola, i l'estira-i-arronsa entre tots dos equips ha finalitzat amb el Barça manant al marcador (20-23).

Ja al segon quart, tot i començar bé amb un triple de Jokubaitis, un parcial molt negatiu per als culers de 16-0 per a Baskonia, ha catapultat al conjunt basc, passant d'un 20-26 a 36-26. Mirotic, de tres, ha tallat la sagnia local, per acabar marxant al descans amb un marcador més igualat però amb els culers per sota (40-34).

Distància insalvable

Dos triples consecutius de Mirotic a l'inici del tercer quart mantenien amb vida als blaugrana, però Baskonia també estava molt encertat en atac. A ritme de triples, els locals han seguit augmentant la diferència en un mal quart dels culers, que han acabat marxant al darrer període a menys 20 (74-54).

Ja a l'últim quart, el Barça ha intentat la remuntada èpica però el Baskonia no ha donat opcions, mantenint el bon avantatge al marcador per acabar emportant-se el partit (94-75). Així doncs, dura derrota per tancar l'any, però els culers tindran ràpidament opció de refer-se el proper diumenge amb el Clàssic contra el Reial Madrid.