UE Cornellà – Barça B: Derrota cruel (1-0)

UE Cornellà – Barça B: Derrota cruel (1-0)

L’equip de Sergi Barjuan perd al temps de descompte tot i controlar el joc i les ocasions durant tot el partit

El Barça B ha perdut a Cornellà (1-0) en el partit corresponent a la dissetena jornada de Lliga. Tot i el bon partit dels blaugranes, una jugada desafortunada en el temps afegit ha donat la victòria a l’equip local. Pepe Bernal ha culminat una acció al contraatac dels verds i ha sentenciat un partit on els culers havien gaudit de les millors ocasions. El Barça B tanca el 2021 amb una derrota que no fa justícia al bon partit realitzat.


Domini sense recompensa

Els blaugranes han estat els primers a avisar gràcies a una bona acció d’Aranda per banda esquerra, que ha fet una passada enrere per a un Rodado que ha acabat estavellant la seva rematada al pal. Instants més tard, Ghailan ha gaudit d’una altra gran ocasió quan ha disposat d’un u contra u que Lucas Anacker ha desviat a córner.

Després d’un inici elèctric, el partit ha entrat en una fase un pèl més calmada, tot i que els blaugranes han continuat portant el pes del partit. Ghailan, un altre cop, i Rodado, a la part final del primer temps, han tingut les ocasions més clares d’un duel que ha marxat amb empat a 0 al descans.

Desafortunats en atac i en defensa

A la represa, un Cornellà orgullós ha fet un pas endavant i ha visitat amb més freqüència l’àrea d’Arnau Tenas, encara que no ha gaudit d’ocasions gaire clares. Malgrat tot, ha estat el Barça qui ha continuat duent el pes del partit i disposant de les millors oportunitats. Guillem Jaime, amb un xut fort desviat per Anacker, i Ghailan, que ha gaudit d’un altre u contra u després d’una bona assistència de Matheus, han tingut dues grans opcions per obrir la llauna.

Malgrat el domini culer en el joc i les ocasions, el futbol ha estat cruel amb els de Sergi Barjuan. Pepe Bernal ha caçat una pilota dins l’àrea petita del Barça B i ha donat la victòria en el temps de afegit (1-0) al conjunt entrenat per Raúl Casany. Un final desafortunat per a un conjunt blaugrana que no ha merescut la derrota.

FITXA TÈCNICA

Cornellà: Lucas Anacker, Carlos García, Borja García, Á. Zalaya, Gerard Martín, Pipo, G. Mancuso, Andreu (Pepe Bernal, min. 77), Gonnpi (Sascha Andreu, min. 56), Moha Traoré, Eloy Gila (Andrada, min. 87).

Barça B: Arnau Tenas, Guillem, Comas, Mika Mármol, Rodado, Lucas de Vega, Matheus, Zacarias Ghailan (Estanis, min. 77), Aranda (Kays Ruiz, min. 82), Ramos Mingo, Ilias Akhomach.

Gol: Pepe Bernal (1-0, min. 92).

Àrbitre: Sergiu Claudiu Muresan Muresan. Targeta groga per a Aranda i Mika Mármol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut