UE Cornellà – Barça B: Acabar l’any amb victòria

UE Cornellà – Barça B: Acabar l’any amb victòria

[19.15h, Esport3 & Footters] El filial blaugrana visita el Municipal de Cornellà amb l’objectiu de sumar tres punts més que el puguin situar en posicions de Play-Off

El Barça B visita aquest diumenge un dels camps més complicats de la Primera RFEF: el Municipal de Cornellà (19.15h, Esport3 i Footters). El filial blaugrana que arriba al partit després de trencar la dinàmica negativa guanyant a l’Atlético Baleares al Johan Cruyff en la passada jornada (3-1), vol continuar en la línia del triomf per tancar l’any de la millor manera i intentar assaltar els llocs de Play-off. 

Per fer-ho haurà de superar un Cornellà que tot i que no arriba en el millor moment després d’encadenar quatre partits sense conèixer la victòria, sempre el fan un rival perillós i que ha estat capaç de guanyar equips com l’Albacete, l’Algeciras i el Real Madrid Castilla.

“Coneixem les capacitat del Cornellà per fer-se forts a l’Estadi”. Són paraules del tècnic Sergi Barjuan davant els micròfons de Barça TV, en la prèvia del duel. Barjuan és conscient que l’equip haurà d’estar atent tot el partit per endur-se la victòria. “Hem de minimitzar el seu fort, que són la pilota aturada, les centrades i les segones jugades”, va afirmar el tècnic.

La convocatòria

Per aquest duel, el tècnic blaugrana ha convocat els següents 19 jugadors: Carevic, Guillem, Comas, Mika Mármol, Rodado, Lucas de Vega, Matheus, Kays Ruiz, Ndiaye, Zacarías Ghailan, Peque Polo, Aranda, Ramos Mingo, Jordi Escobar, Arnau Tenas i els juvenils, Casadó, Ilias Akhomach, Arnau Solà, Estanis i Diego Almeida, que s’estrena en una convocatòria amb el Barça B. 

Sergi Barjuan no podrà comptar amb els jugadors en dinàmica de primer equip, Álvaro Sanz, EZ Abde, Iñaki Peña i Ferran Jutglà, que aquest dissabte es va estrenar com a golejador amb el primer equip, en la victòria davant l’Elx (3-2). Tampoc ho podrà fer amb Nils Mortimer, per unes molèsties físiques, ni tampoc amb Igor Gomes, Peque i Jandro que s’estan recuperant de les seves respectives lesions.

L’últim partit de l’any 2020 també va ser davant el Cornellà, a domicili, i aleshores el duel va finalitzar amb victòria gràcies a un gol d’Álex Collado de falta directa (0-1). L’equip intentarà tornar a sumar els tres punts per tancar l’any de la millor manera possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut