Els Barça Legends jugaran contra el Liverpool FC Legends el seu partit ajornat per la pandèmia

Els Barça Legends jugaran contra el Liverpool FC Legends el seu partit ajornat per la pandèmia

El xoc es disputarà a Anfield Road el 26 de març a les 15:00h

Dos anys després de la data planificada, els Barça Legends viatjaran a Anfield Road per enfrontar-se a l'equip local, el Liverpool FC Legends, en un partit que s'hauria d'haver disputat el 28 de març del 2020 però que va quedar ajornat a causa de la pandèmia. Ara les llegendes de l'equip blaugrana i les dels britànics es veuran les cares el dissabte 26 de març a les 15.00 h en una jornada que servirà per recaptar fons tant per a la Fundació Barça com per a la LFC Foundation.

Tots dos equips ja estan configurant la plantilla per a l'enfrontament que reunirà alguns dels grans noms que han militat als dos clubs. Per part dels Barça Legends ja han confirmat la seva participació en aquest xoc Javier Saviola i Edmílson, mentre que els locals ja compten amb noms com els de Jerzy Dudek, Bjorn Tore Kvarme, Vladimir Smicer, Phil Babb, Patrik Berger i Steve McManaman.

Els fons recaptats mitjançant aquest partit es destinaran a finançar diferents projectes que tenen en marxa la Fundació Barça i la LFC Foundation. En el cas de la Fundació Barça es destinaran a un projecte d’empoderament, formació i inserció laboral per a joves migrants que han arribat sense referents adults a Europa i a un projecte dirigit a nens i joves amb discapacitat per a aconseguir la inclusió social i la igualtat d’oportunitats a través de l’esport, mentre que per part de la LFC Foundation serviran per a diferents programes de recuperació de la Covid-19 així com de suport als Forever Reds, l'associació d'antics jugadors de l'entitat que els presta el seu suport durant les últimes etapes de les seves vides.

Aquest és el segon partit que disputen els Barça Legends després de l'aturada obligada per culpa de la pandèmia. L'anterior partit es va disputar el mes de juliol passat a Tel Aviv (Israel) al primer Clàssic de llegendes contra el Reial Madrid.

L'entrenador dels Barça Legends, Albert ‘Chapi’ Ferrer, assegura que “jugar contra un dels grans clubs d'Europa sempre és una cosa molt especial en la vida d'un jugador, i en aquest cas encara més podent gaudir-lo en un escenari de renom mundial com és Anfield Road”. “A més -afegeix-, ja teníem moltes ganes d'haver-ho disputat fa dos anys, però la pandèmia ens ho va frenar. Per sort, dos anys després farem que sigui una realitat”.

Per part seva, l'antic jugador del Liverpool FC Steve McManaman ha reconegut: “Hi ha ganes de tornar i preparar-se per a un partit tan especial contra algun dels millors jugadors del FC Barcelona. Sempre fa il·lusió tornar a Anfield i tinc moltes ganes de jugar, i més després que el nostre darrer partit benèfic contra el Barça fos posposat per la pandèmia. Però hem tornat i estem preparats novament”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut