Panathinaikos – Barça: Conquereixen l’Oaka (82-85)
Ofert per

Els de Saras sumen un nou triomf a l'Eurolliga i reforcen el liderat amb Laprovittola i Mirotic com a jugadors més destacats

Victòria treballada del Barça a l'Oaka contra el Panathinaikos (82-85). Triomf dels de Saras aconseguit des d'una bona defensa i una gran segona meitat, si bé el matx s'ha acabat obrint en el darrer minut quan semblava que els blaugrana ja tenien el triomf tancat. Un partit en el qual Saras no ha pogut amb Hayes-Davis, positiu per Covid-19.

Bon inici

Bon inici del Barça i amb molta anotació en els primers compassos (6-11, min 4). Laprovittola ha estat el protagonista en aquest inici de matx, amb 11 punts en tan sols 7 minuts (10-16, min 7). Els primers 10 minuts han estat marcats per l'alta anotació dels dos conjunts en un període que s'ha tancat amb empat (26-26).

En el segon període els locals han arribat a dominar de fins a 13 punts (48-35). Els de Saras han sabut reaccionar, però, per marxar al descans amb el 49-41 al marcador.

Domini culer

A la represa els de Saras ha augmentat la intensitat defensiva i han pogut capgirar la dinàmica. Els blaugrana tenien el control del marcador, amb diferències al voltant dels 10 punts. En aquest període els culers han trencat el matx amb un parcial total de 15-27 que demostra la baixa anotació local.

En els darrers 10 minuts el Barça ha pogut mantenir l'avantatge i ha entrat en el darrer minut de partit amb nou punts d'avantatge i finalment s'ha arribat a un final igualat. Un desenllaç en el qual els de Saras s'han mostrat més encertats i reforcen així el liderat de l'Eurolliga.