8 blaugranes entre els aspirants a l’XI de l’any FIFA FIFPRO 2021

8 blaugranes entre els aspirants a l’XI de l’any FIFA FIFPRO 2021

Jordi Alba, Dani Alves, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Leo Messi, Irene Paredes, Aitana Bonmatí i Alexia Putellas han estat dels 23 jugadors i jugadores més votats

Un any més arriba el premi de la FIFA FIFPRO en què es decideix quin és el millor XI de l’any. I, en aquesta edició, vuit són els jugadors del Barça que poden aconseguir entrar en un onze d’estrelles. 

Jordi Alba, Dani Alves, Sergio Busquets, Frenkie de Jong i Leo Messi formen part dels 23 aspirants a aquest World 11 Masculí 2021 de FIFA FIFPRO, premi mundial que atorguen els mateixos jugadors professionals. 

Per la seva banda, Irene Paredes, Aitana Bonmatí i Alexia Putellas són les representants femenines del FC Barcelona d’entre les 23 més votades per al World 11 Femení de FIFA FIFPRO 2021.

En tots dos casos, el porter o portera, tres defenses, tres migcampistes i tres davanters o davanteres que rebin el major nombre de vots en la seva respectiva alineació, seran seleccionats per al World 11. El lloc restant en aquest XI s'assignarà al jugador o jugadora que no hagi estat seleccionat en la seva alineació i que hagi obtingut més vots.

FIFA i FIFPRO anunciaran el World 11 2021 el dilluns 17 de gener del 2022, durant la cerimònia dels Premis The Best de la FIFA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut