Tenerife, l’inici d’una ruta de sis dies

Tenerife, l’inici d’una ruta de sis dies

Els de Saras s'enfronten al Lenovo aquest diumenge (18:30h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per Movistar+, el Lenovo Tenerife en la que serà la 13a jornada de la Lliga Endesa. Aquest serà el primer dels tres partits que els blaugranes disputaran a domicili en una ruta de sis dies fora del Palau Blaugrana. Després de Tenerife l’equip anirà cap a Belgrad, on dimarts 14 visitarà l’Estrella Roja, mentre que després de Sèrbia visitarà Grècia per enfrontar-se el dijous 16 al Panathinaikos d’Atenes. 

El rival

Es troba, com és habitual durant les últimes temporades, en la part alta de la classificació amb un balanç de 8-4. Entrenat per Txus Vidorreta, el Lenovo segueix comptant amb una de les parelles més incisives de la Lliga. L’ex blaugrana Marcelinho Huertas i Gio Shermadini són els fars del conjunt canari, però tampoc cal oblidar un home que està fent un excel·lent inici de curs com Bruno Fitipaldo (14,7 punts i 4,7 assistències). 

Altres jugadors com Fran Guerra, Borg, Doornekamp, Salin, Wiltjer, Joan Sastre o Sulejmanovic, entre d’altres, poden fermal en qualsevol moment.

El Barça

Arriba amb la moral molt alta després del brillant triomf contra el Reial Madrid en el Clàssic de l’Eurolliga (93-80). La convocatòria la formen els 12 jugadors que van formar part del roster contra el conjunt blanc, a més d’Agustín Ubal.

Serà un partit molt complicat després del que suposa disputar un Clàssic. Però no val a badar després de la derrota contra el Baskonia al Palau perquè el primer lloc es troba a una victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut