Visiteu l’exposició de l’Espai Barça o apunteu-vos a una de les seves sessions virtuals

Visiteu l’exposició de l’Espai Barça o apunteu-vos a una de les seves sessions virtuals

La mostra estarà oberta fins el dissabte 18 de desembre a l’esplanada del Camp Nou, a més d'estar programades tres visites virtuals en català, castellà i anglès

Tots el socis i sòcies que vulguin conèixer tots els detalls del projecte de l’Espai Barça i el seu finançament, encara tenen l’oportunitat de visitar fins el dissabte 18 de desembre l’exposició que sobre aquest tema s'ha instal·lat a l’esplanada del Camp Nou, a la zona que es troba entre la botiga i la tribuna.

Per ubicar aquesta exposició, el FC Barcelona ha aixecat una carpa de 400 m2, que es va inaugurar el passat 27 de novembre per acollir una àmplia informació sobre els detalls de tots els aspectes relacionats amb la consulta vinculant sobre el finançament de l’Espai Barça, que se celebrarà el diumenge 19 de desembre de manera telemàtica. L’exposició també inclou una maqueta de la primera versió del futur Camp Nou, i també es pot veure un vídeo sobre l’Espai Barça i simulacions sobre l’interior i les graderies de l’Estadi.
 
Aquesta exposició, per la que ja han passat un gran nombre de socis i aficionats, així com jugadors de diferents equips del Club i altres col·lectius barcelonistes,  forma part de la campanya informativa que està duent a terme el Club per tal que tots els socis i sòcies amb dret a vot puguin conèixer amb més profunditat com es finançarà el nou projecte de l’Espai Barça, les novetats que incorpora el projecte, i el procediment del vot telemàtic. 

L’Exposició està oberta a tots els públics fins el dia 18 de desembre inclòs, en horari de dilluns a dissabte de 10 a 19 h i els diumenges de 10 a 15 h.

Sessions virtuals en tres idiomes

Aquest dissabte dia 11 de desembre també comencen les sessions informatives virtuals online en tres idiomes de l'Exposició Espai Barça, dirigida especialment a aquells socis i sòcies o penyistes de fora de la ciutat de Barcelona, amb l'objectiu que tots aquells que no puguin apropar-se a l’exposició de forma presencial, tinguin l’ oportunitat de conèixer tots els detalls del projecte Espai Barça i del seu finançament.

S’han programat tres sessions online, amb inscripció prèvia, els següents dies i hores:

  • Dissabte, 11 de desembre a les 16.00h – Sessió en anglès
  • Dissabte, 11 de desembre a les 18.00h – Sessió en castellà
  • Dimecres, 15 de desembre a les 20.00h – Sessió en català

Per poder assistir a aquestes sessions, els socis o penyistes interessats hauran d’omplir el formulari que es troba al següent  accés.

Una vegada confirmada la seva participació, rebran l’enllaç de la sessió per poder-se connectar en el dia i hora triats.

‘Site’ al web del Club 

Des del web del club, també es pot consultar tot allò relacionat amb el referèndum, en el nou site’ de la web del Club, on es pot trobar informació sobre el vot telemàtic, la convocatòria de la consulta i el calendari, les respostes a les preguntes freqüents i la actualització de dades. L’Àrea Social també ha incorporat el canal ‘T’escoltem’ perquè els socis, a través del correu electrònic, puguin adreçar-se directament al Club per preguntar tots els dubtes relacionats amb la consulta vinculant sobre el Finançament de l’Espai Barça. Cada consulta serà resposta oportunament per un responsable del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut