Barça - Inter: Repartiment de punts al Palau (3-3)

Dos gols de Pol Pacheco en el tram final fan que els de Jesús Velasco no puguin tornar a sumar un nou triomf

El Barça ha vist frenat el seu camí d’èxits. Després d’un ple de triomfs a l’Elite Round i de classificar-se per a la Final Four de forma brillant, aquest dimecres ha estat el torn de tornar a l'acció. Aquest cop, en un autèntic partidàs de lliga, contra l’Inter, que finalment ha pogut empatar al Palau (1-1) i frenar la ratxa triomfal dels de Jesús Velasco, després de 14 victòries consecutives.

Duel difícil, més encara perquè les urgències en la classificació dels visitants (de moment, encara fora dels llocs de Copa) l’han fet encara més perillós del que és habitual. De fet, s’ha avançat en el marcador ràpidament, a través de les botes d’Igor Carioca, però els locals s’han refet i han pogut remuntar. Marcenio i Ferrao han fet el 2-1 abans del descans, mentre que Dyego ha posat el 3-1. Però, a falta de dos minuts per al final, un doblet de Pol Pacheco ha fet que el repartiment de punts fos una realitat.

Inici elèctric

En uns primers minuts d’anades i vingudes, l’equip que ha decantat la balança per primer cop ha estat l’Inter, en una acció desafortunada de Lozano que ha caçat Igor Carioca per obrir la llauna (0-1, min 4).

Però l’Inter no ha pogut defensar gaire aquest resultat a favor perquè, després d’una pressió alta i recuperació de Lozano, Marcenio ha fet l’empat per tornar la tranquil·litat al Palau (1-1, min 7).

Igualtat que, ara sí, no s’ha trencat fins pràcticament el final del primer temps. I qui si no per aparèixer que Ferrao, quan ha aprofitat a la perfecció una bona jugada per la banda de Matheus per culminar la remuntada momentània abans del descans (2-1, min 19).

Pol Pacheco esgarrapa dos punts

A la represa, els de Torrejón han sortit a totes i el Barça no s’ha trobat còmode. Això sí, ha pogut aprofitar una triangulació entre línies de Pito, Lozano i Dyego per fer el tercer, obra del ‘7’ blaugrana (3-1, min 29).

Ni amb aquest resultat l’Inter ha baixat els braços, més encara quan, a falta de set minuts per al final, el Barça ha fet la cinquena falta. Ho ha seguit intentant, especialment a través de les botes de Martel. A més, a falta de tres minuts i mig, Tino Pérez ha tret el porter-jugador.

En aquest context, els madrilenys finalment no només han pogut retallar diferències, a través de Pol Pacheco quan ha aprofitat una pilota morta (3-2, min 38), sinó que també ha aconseguit l’empat a falta de 55 segons per al final. També de Pol Pacheco, quan ha rebut dins l’àrea i ha col·locat el 3-3 (min 39).

Resultat definitiu, perquè tot i que Jesús Velasco se l’ha jugat amb Marcenio com a porter-jugador i Lozano ha gaudit d’un parell d’ocasions per guanyar, l’Inter s’ha defensat bé i l’empat no s’ha mogut.

Un resultat que frena la bona ratxa de triomfs, però que no evita que els catalans continuïn al capdavant de la classificació de la lliga. Proper repte: Barça - Còrdova, aquest dissabte 11, també a casa, a partir de les 19 hores.

LA FITXA

Barça, 3
Inter, 3

Barça: Dídac, Ortiz, Dyego, Matheus, Pito –cinc inicial- Marcenio, Sergio Lozano, Ferrao, André Coelho, Adolfo.

Inter: Jesús, Raya, Cecilio, Eric Martel, Dani Saldise –cinc inicial- Boyis, Rafa López, Igor Carioca, Pol Pacheco, Raúl Gómez.

Gols: 0-1, Igor Carioca (min 4). 1-1, Marcenio (min 7). 2-1, Ferrao (min 19). 3-1, Dyego (min 29). 3-2, Pacheco (min 38). 3-3, Pacheco (min 39).

Àrbitres: Carrillo Arroyo, Cordero Gallardo. Ha amonestat els locals Ferrao i Pito i els visitants Carioca i Raya.