Barça-Dobovec: Primer pas cap a la Final Four (8-2)

Els blaugrana capgiren el gol inicial del conjunt eslovè i firmen un bon matx en el primer dels tres partits de l'Elite Round

Victòria del Barça (8-2) en el primer dels tres partits de l’Elite Round que serviran per definir els equips de la Final Four. Els de Velasco han sabut capgirar el gol inicial del Dobovec eslovè. En uns bons darrers minuts de la primera meitat els blaugrana han marxat al descans 4-1 i a la segona meitat els dos conjunts han repetit els cinc gols marcats a la primera per arribar al definitiu 8-2.

S’avança el Dobovec

El Dobovec ha començat amb intensitat i buscant la porteria de Dídac, però Adolfo ha respòs amb un xut al travesser en el primer minut de joc. Ferrao tornar a estavellar la pilota a la fusta als cinc minuts de joc en un intercanvi d’ocasions entre els dos conjunts. Seria el Dovovec el primer en avançar-se als vuit minuts de joc amb una diana de Duscak.

Reacció blaugrana

A partir del gol rebut els de Velasco han capgirat el marcador amb un gran joc. Ferrao situaria l’empat aprofitant un xut de Dídac que Ferrao ha enviat a gol (1-1, min 13). El mateix jugador culer situaria el 2-1 al quart d’hora de joc. Els bons minuts del Barça s’han anat traduint en gols i Pito firmaria una gran acció de qualitat per situar el 3-1 (min 19). El marcador encara es mouria, ja que Adolfo marcaria el darrer gol de la primera meitat (4-1).

Primer triomf culer

A la represa s’ha repetit el mateix guió que a la primera meitat. El Dobovec ha marcat (4-2, min 26). Amb paciència els de Velasco han tornat a marcar quatre dianes en una bona meitat culer. Sergio Lozano situaria el 5-2 amb un gran xut imparable (min 27).

El domini era del Barça i això s’ha traduït amb les dianes de Ferrao, firmant així el seu hat-trick (6-2). Però el Barça no ha abaixat la intensitat i els culers encara tindrien temps de marcar dos gols més. Esquerdinha i Coelho han arrodonit el primer triomf blaugrana a l'Elite Round amb el definitiu 8-2. Aquest dijous (17.30 hores) Halle-Gook-Barça en un nou repte.

Barça, 8
Dobovec, 2

Barça: Dídac, Adolfo, Esquerdinha, Pito i Ortiz –cinc inicial-, Povill, Matheus, Coelho, Dyego, Lozano, Ferrao i Marcenio.

Dobovec: Puskar, Cujec, Turk, Novak i Matosevic –cinc inicial-, Pecek,  Mordej, Kotnik, Ceh, Duscak, Gorinsek, Cesarec i Kotnik.

Gols: 0-1, Duscak (min 8); 1-1, Ferrao (min 13); 2-1, Ferrao (min 15); 3-1, Pito (min 19); 4-1, Adolfo (min 19); 4-2, Cesarec (min 26); 5-2, Lozano (min 27); 6-2, Ferrao (min 38); 7-2, Esquerdinha (min 39); 8-2, Coelho (min 40).

Àrbitre: Nikola Jelic. Ha amonestat amb targeta groga el jugador del Dobovec Cujec.