Objectiu: Final Four!

Objectiu: Final Four!

L’equip ja és a Plzen, escenari de la Ronda Elit de la UEFA Futsal Champions League

El Barça de futbol sala ha viatjat aquest dilluns cap a la República Txeca. L’equip ha arribat a Praga a mig matí, i d’aquí un trajecte d’una hora en bus fins a Plzen, on es disputarà la Ronda Elit de la UEFA Futsal Champions League. 

Neu i fred

L’equip ha aterrat a Praga enmig d’una nevada moderada i amb una temperatura de 2 graus, amb la previsió que el temporal anirà a més en els propers dies. 

L’expedició blaugrana consta de 14 jugadors, amb les novetats de Povill i el tercer porter Àlex Lluch.

Presa de contacte

A dos dies pel debut contra el Dobovec (dimecres, 17:30h, BarçaTV i Esport3), el Barça farà dues sessions d’entrenament vespertines dilluns i dimarts al TJ Lokomotiva Plzen, el mateix pavelló on es disputaran els partits. 

“És una de les setmanes marcades en vermell al calendari. Pressió? La mateixa que tenim sempre. L’etiqueta de favorits no ens ha de pesar perquè ja hi estem acostumats. Hem de jugar tranquils i evitant caure en l’ansietat, estem creixent com a equip i ho hem de seguir demostrant”, diu el porter Dídac Plana.

“Arribem amb confiança, segurament millor del que pensàvem tots nosaltres. L’ambient és bo i els resultats també són bons, però no podem confiar-nos perquè tots els equips partim de zero en aquesta Ronda Elit i hem de sortir a demostrar a la pista que volem ser a la Final Four”, explica Velasco.

Sobre els rivals, el tècnic avisa que “Dobovec és un equip molt físic, Halle-Gooik té brasilers de molta qualitat i Plzen pot ser la sorpresa com ja va demostrar a la Main Round”. 

Només en pot quedar un. La resposta, a partir de dimecres, i fins dissabte, en directe per BarçaTV i Esport3.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut