El Pozo - Barça: Cop sobre la taula a Múrcia (2-4)

L’equip blaugrana ha aconseguit una importantíssima victòria al Palacio de Deportes

Els de Jesús Velasco han assaltat la pista d’El Pozo Murcia i són encara més líders. Un gran partit de tot l’equip ha permès sumar la sisena victòria consecutiva a la Lliga en un dels pavellons més exigents del campionat. Adolfo -amb un doblet-, Ferrao i Lozano han estat els golejadors.

Arribar i moldre

El partit no podia començar millor per als interessos blaugranes. Encara no s’havia arribat als tres minuts de joc quan Lozano ha obert la pilota a la banda esquerra, Adolfo l’ha trepitjada, ha encarat el seu defensor i, des de tres quarts de camp i quan ningú s’ho esperava, ha clavat un xut potentíssim a l’escaire dreta de Juanjo (0-1). El porter local no ha pogut fer res per aturar el míssil del jugador de Santa Coloma.

Tot i que l’inici feia pensar en una primera part plena de gols, la realitat és que la intensitat de tots dos equips no ha permès que es produïssin massa ocasions. El duel entre els dos grans de la competició ha continuat força travat, amb oportunitats per tots dos equips, però també amb força interrupcions a causa de les faltes, sobretot per part de l’equip local.

Segona meitat d’infart

La segona part ha començat de manera totalment oposada a la primera. Un inici trepidant de partit, amb contraatacs constants i oportunitats per a tots dos equips, ha propiciat que El Pozo igualés el marcador. Rafa Santos ha caçat una pilota dins l’àrea blaugrana i ha aconseguit empatar el partit (1-1) al minut 22. La igualada ha donat ales als de Diego Giustozzi.

Tot just quan El Pozo començava a sentir-se més còmode a la pista, Adolfo ha rematat una jugada de Pito i Coelho i ha tornat a avançar els blaugranes (1-2) al minut 30. A partir d’aquest moment, el Barça ha recuperat el control i, només tres minuts més tard, ha aconseguit el tercer gol a través de Ferrao, que ha culminat un contraatac a la perfecció amb un xut ras al qual no ha pogut arribar Juanjo.

Al minut 36 de partit, amb El Pozo avocat a l’atac fent servir Taynan com a porter-jugador, Sergio Lozano i Adolfo han conduït un contraatac a la perfecció que ha permès el “búfal” fer el quart gol culer (1-4). Els locals han insistit amb el porter-jugador i han aconseguit fer el segon (2-4) al minut 38 de partit, obra de Gadeia.

L’equip de Jesús Velasco es manté intractable a la Lliga i ha aconseguit la setena victòria en vuit partits, guanyant a una de les pistes més difícils de la competició i consolidant-se com a líder. Els blaugranes tornen de Múrcia amb els tres punts i ja pensen en el partit del proper dimecres (19:00) a la pista de Fútbol Emotion Zaragoza.

LA FITXA

El Pozo, 2
Barça, 4

Barça: Dídac, Ortiz, Lozano, Adolfo, Ferrao -cinc inicial-, Pito, André Coelho, Marcenio, Matheus, Esquerdinha, Dyego.

El Pozo: Juanjo, Alberto García, Leo Santana, Taynan, Mati Rosa -cinc inicial-, Rafa Santos, Marcel, Darío, Molina, Valerio, Gadeia.

Gols: 0-1, Adolfo (min. 3); 1-1, Rafa Santos (min. 22); 1-2, Adolfo (min. 30); 1-3, Ferrao (min. 35); 1-4, Lozano (min. 36); 2-4, Gadeia (min. 39).

Àrbitres: Mayo López i Panadero Díaz-Concha. Targeta groga per a Carlos Ortiz i Dyego, per part del Barça, i per a Gadeia, Matteus, Juanjo i Taynan, per part dels locals.