El Barça i Rakuten desvelen la nova façana del Camp Nou

El Barça i Rakuten desvelen la nova façana del Camp Nou

El nou mosaic s’ha creat utilitzant les fotos compartides pels fans i recrea la imatge de Gerard Piqué, Sergio Busquets, Ansu Fati, Memphis Depay, Frenkie de Jong i Marc-André ter Stegen

El FC Barcelona i Rakuten Group, Inc han desvelat avui el nou mosaic que adornarà la façana de l’esplanada del Camp Nou en aquesta temporada 2021/22, i que té Gerard Piqué, Sergio Busquets, Ansu Fati, Memphis Depay, Frenkie de Jong i Marc-André ter Stegen com a protagonistes. La imatge dels jugadors s’ha creat a partir d’un collage de fotografies enviades per aficionats blaugrana de tot el món.

La idea de fer aquest mosaic, amb la participació dels fans, dona continuïtat a la campanya ‘The Big Picture’ que van llançar l’any passat el Club i Rakuten, quan la irrupció de la pandèmia de la Covid-19, després d’una aturada, va portar que els partits es disputessin a porta tancada. L’objectiu era poder apropar en aquell moment els fans al seu equip i així va néixer la idea de crear un mosaic per adornar la façana amb les imatges dels fans. En aquesta primera edició es van recollir més de 46.000 imatges i es va crear un moment únic d’unió que va quedar immortalitzat a la façana de l’Estadi.  

El setembre del 2021, el Barça i Rakuten van tornar a unir forces per anunciar la segona edició de la iniciativa, convidant els fans novament a compartir les seves imatges animant l’equip. Aquest any, amb la flexibilització de les mesures de distanciament relacionades amb la Covid-19, els Culers que visiten l’Estadi podran localitzar la seva imatge al mosaic a través de la tecnologia de realitat augmentada. Per a aquells que no puguin visitar les instal·lacions, Rakuten també oferirà la possibilitat de descobrir el mosaic online.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut