Doblet de Memphis amb Països Baixos

El davanter blaugrana continua imparable de cara a gol i suma dues dianes més en l'empat contra Montenegro

Nou doblet de Memphis amb la selecció dels Països Baixos. El davanter blaugrana continua molt endollat de cara a gol i ha tornat a marcar amb la seva selecció nacional, aconseguint els dos gols dels holandesos en l'empat davant Montenegro (2-2), i ja suma 37 amb l'absoluta.

Tot i així, la selecció 'Oranje' no ha pogut certificar la classificació directa al Mundial de Qatar del 2022, ja que és líder del grup G amb 20 punts, però a només dos punts està Turquia amb 18. Així doncs, els holandesos hauran de guanyar o empatar a la darrera jornada davant Noruega el proper dia 16 de novembre per certificar així l'accés a la cita mundialista.

De Jong i Memphis, titulars

En el matx d'aquest dissabte contra Montenegro, els dos culers citats amb Països Baixos han estat titulars: Frenkie de Jong i Memphis Depay. El '9' culer ha inaugurat el marcador als 25 minuts des del punt de penal, i ha estat el propi Memphis qui ha duplicat l'avantatge als 54 minuts. Amb aquests dos gols, Memphis ja suma 11 als partits classificatoris per al Mundial de Qatar, sent el màxim golejador de les eliminatòries europees, seguit de Kane, Lewandowski i Zahavi amb 8.

Tot i així, dos gols locals a les acaballes del partit (82' i 86') han empatat per Montenegro i han deixat als holandesos sense la victòria, en un matx on Memphis ha disputat els 90 minuts i De Jong ha estat substituït als 78 minuts per Gravenberch.

A més, Lenglet ha disputat els darrers 10 minuts de la golejada de França davant Kazakhstan (8-0), entrant al minut 80 en el lloc de Lucas Hernández.