Barça B – Sevilla Atlético: Amb l’objectiu de seguir creixent

Barça B – Sevilla Atlético: Amb l’objectiu de seguir creixent

[19 hores, Esport3 i Footters] El filial blaugrana vol assolir la tercera victòria del curs a l’Estadi Johan Cruyff i situar-se en posicions altes de la classificació

El Barça B afronta una nova jornada de Lliga aquest dissabte a l’Estadi Johan Cruyff davant el Sevilla Atlético, partit corresponent a l’11a jornada de la Primera RFEF. El filial blaugrana, encara amb Albert Capellas a la banqueta, té l’objectiu d’assolir una nova victòria, la que seria la tercera del curs a casa i la cinquena de la temporada, i així, situar-se en zona de play-off d’ascens.

L’equip blaugrana arriba al partit amb una ratxa de quatre partits consecutius sense conèixer la derrota, amb dos empats i dues victòries: FC Andorra (2-1), Real Madrid Castilla (0-0), Alcoyano (0-0) i Linares (1-2). Vuit punts de 12 possibles que fan que el filial culer se situï 8è amb 16 punts, a tres de l’Atlético Baleares que en té 19 i és segon. En aquest sentit, el tècnic interí Albert Capellas va assegurar en la prèvia que l’equip està mentalitzat per aconseguir un bon resultat: “El partit arriba en un moment oportú per fer un salt de qualitat en el joc a casa i a la classificació”.

El Sevilla Atlético, per la seva banda, arriba al partit com a cuer, però no per això el partit serà senzill. I és que el filial sevillà ha canviat d’entrenador i l’equip ha assolit dues derrotes per la mínima davant l’Albacete (0-1) i l’UCAM Múrcia (2-1) i  un empat a casa davant el Nàstic de Tarragona (0-0).

Jandro i Igor, baixes; Peque, alta

Per a aquest partit, Albert Capellas no podrà comptar amb Jandro Orellana, lesionat al recte femoral de la cama dreta, ni tampoc amb Igor Gomes, amb un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret. Amb qui sí que podrà comptar és amb Peque, que ja s’ha recuperat de la lesió que es va fer el passat mes de setembre. Tampoc hi seran Abde i Carevic, convocats amb el primer equip per al partit contra el Celta.

Així doncs, els 20 convocats són els següents: Arnau Tenas, Guillem Jaime, Arnau Comas, Mika Mármol, Peque, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas de Vega, Nils Mortimer, Matheus, Kays Ruiz, Ndiaye, Zacarías Ghailan, Peque Polo, Aranda, Ramos Mingo, Escobar, Jutglà, Arnau Tenas, Ilias Akhomach i Arnau Rafús.

A les 19 hores, rodarà la pilota al Johan Cruyff en la recerca d’una victòria que permeti seguir creixent com equip i en la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut