Osasuna Magna - Barça: Una victòria de qualificatius sensacionals (2-8)

Osasuna Magna - Barça: Una victòria de qualificatius sensacionals (2-8)

Els culers han assolit un triomf de treball, quirats i vertiginós que ha permès mantenir la primera posició en lliga

Triomf de mèrit i de qualitat. El Barça s'ha mantingut al capdavant de la classificació gràcies a la victòria, repleta de quirats, a la pista de l'Osasuna Magna: 2-8. D'aquesta manera, els de Velasco han acrescut la ratxa victoriosa i han sumat el setè partit consecutiu guanyant. El hat-trick de Ferrao, que ha segellat un dels futuribles gols de l'any, ha catapultat els barcelonistes en una contesa que havia estat presentada amb equilibri. Però que només ha tingut color porpra a partir de la segona meitat.  

 

Domini altern 

El vendaval inicial barcelonista només ha construït un gol matiner. Ferrao ha transformat l'energia dels de Velasco al pavelló d'Anaitasuna. Un parquet que ha presenciat els efímers, però efectius xuts locals. Amb un obrir i tancar d'ulls, els de Pamplona han capgirat l'electrònic. Un 2-1 poc esperat.

Però en un partit replet d'alternatives, l'augment del marcador ha estat controlat i dinamitat per Dídac. Perquè les intervencions salvadores del 21 culer han precedit la igualada. Obra de Matheus

Ferrao deixa el seu segell en l'embranzida culer

Un equilibri efímer en la segona part. Perquè a la velocitat de la llum, el Barça s'ha desenganxat en l'electrònic. Un 2-5 ràpid, però carregat de quirats. Sobretot el segon de Ferrao, que ha estat amb una volea després d'una mitja volta a l'aire per emmarcar. Sense aturador, el de Chapecó ha completat el seu hat-trick en un minut estel·lar.

Sergio Lozano també ha deixat la seva firma atractiva en l'electrònic. Així doncs, els barcelonistes han posat una distància que ha albirat el triomf. Certificat amb el 2-7 d'Ortiz, també una diana sensacional; des del seu propi camp i aprofitant el porter-jugador del conjunt navarrès. Assetjat pels gols dels de Velasco. I és que el debutant Víctor Pérez ha tancat la golejada barcelonista. Un resultat que permet seguir el pas triomfal i seguir en la primera posició de la Lliga. 

FITXA DEL PARTIT 

Osasuna Magna, 2
Barça, 8

Osasuna Magna: Asier, Zurdo, Martil, Linhares i Rocha -cinc inicial- Neno, Cerviño, Josu i Juninho
Barça: Dídac, Ortiz, Dyego, Adolfo i Ferrao -cinc inicial- Lozano, Coelho, Pito, Matheus, Marcenio i Víctor Pérez

Gols: 0-1, Ferrao (min. 2); 1-1, Roberto Martil (min. 7); 2-1, Rocha (min. 8); 2-2, Matheus (min. 16); 2-3, Pito (min. 23); 2-4, Ferrao (min. 25); 2-5, Ferrao (min. 26); 2-6, Sergio Lozano (min. 28); 2-7, Ortiz (min. 28); 2-8, Víctor Pérez (min. 38)

Àrbitres: Carreira Romero i Ferrero Carballal. Han amonestat amb targeta groga els locals Rocha (min. 18), Neno (min. 31) i Asier (min. 39)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut