Abonaments per a la resta de temporada per als socis no abonats al Camp Nou

Abonaments per a la resta de temporada per als socis no abonats al Camp Nou

El Club ofereix la possibilitat d’adquirir localitats contigües per parelles en cas d'adquir més de tres abonaments

Els socis no abonats al Camp Nou tenen ara l’oportunitat d’aconseguir un “Abonament Llista d’Espera” per poder assistir a tots els partits que resten d’aquesta temporada.

El Club ha decidit oferir als seus socis sense abonament, a través d’aquest carnet temporal, les localitats, que han deixat vacants els abonats que han sol·licitat l’excedència en el pagament d’aquesta temporada.

Inicialment, aquests abonament es van oferir als socis inscrits a la llista d’espera, i posteriorment es van posar a disposició de la resta de socis sense abonament a l’Estadi mentre hi hagi disponibilitat.

Atès que aquesta mesura s’implementa quan ja s’han disputat alguns partits d’aquesta temporada, els preus són considerablement inferiors a un abonament de temporada, i oscil·len entre els 270 € dels més assequibles als 788 € dels abonaments més cars.

Abonaments en localitats conjuntes

Una de les novetats que presenta aquesta nova proposta es la de poder adquirir abonaments en localitats que estiguin juntes. Es poden comprar fins a 6 abonaments en una mateixa compra, i en el cas de comprar més de 3 abonaments, sempre s’intentarà assegurar seients junts. Si no fos possible per disponibilitat a la zona, s’assignaran localitats contigües per parelles.

Tots aquells socis que vulguin adquirir aquests nous abonaments poden sol·licitar-ho a través del següent enllaç, introduint la seva Clau i Codi personal.

Si l’adquisició d’un abonament no es fa abans de 72 hores del següent partit al Camp Nou, no es podrà garantir que el carnet d’abonat estigui disponible per poder assistir a aquest primer partit amb el nou abonament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut